Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što ste tako postavili zaboga?
Kod moje mame je taj visoki, kotlić smo menjali možda jednom ili dvaput, ali cevi nismo.
Oce godine se nakanjuje da renovira kupatilo, valjda će ga spustiti sada. Samo ako može, jer su dovodne cevi gore, pri plafonu
Kaze muz,slab je bio pritisak,pa kao veci pad,veci pritisak.a te dovodne cevi su i nama visoko,to valjda kad se renovira kupatilo majstor stavi gde hoces

Ugl kratko, jedan ili dvojica imaju duzu kosicu ali friz lep, kao sa reklame,stvarno lepo i on sam kaze - zasto njima nista ne kazu-

Msm ok je to, ali eto j nema takav friz, ima faze kada zaraste pa mu ja kratim siske, vidis na ovoj fotki
Ali nije neuredno, samo nije pod konac

Tara, moj sin ima kosu a la Axl Rose, ta boja i ta struktura dlake.
Tako voli, ne da je nikada!
Ima pravo.
Komentari dodju i prodju i komentarisu svi redom. Neko je oduševljen, neko je zgrožen, u svakom slučaju nezeljenih mišljenja na sve strane.

Pitam ga stalno, zapitkujem hoćeš da je malo skratimo. Nekada da, jednom u pola godine, sišao se možda tri puta za četiri godine i ja sam prihvatila, ako on voli i ako plače i neće da se sisa boli ga bre repić za komentare.

Što pre nauče da ne veruju slepo prolaznim autoritetima to je bolje za njih.
On je svoj i poseban i takav treba da ostane.
Šta ćeš kazati vaspitacici to znaš ti sama ja bih joj kazala da se izgled dece ne komentarise. Nije lepo komentarisati ni izgled odraslih kamoli dece i ljudi takvu slobodu sebi daju zbog odnosa moći prema njima.
A tvom klincu poručujem, go for it, ni skupe patike a ni ta tarzanka ga neće u životu odvesti dalje od stava da mi se fucka za zamerke kojima je jedini cilj da nekoga posrame.

Како сам се ја разочарала када је мој решио и отишао да се ошиша.
Дуго већ баш на кратко :(
Сада ми личи из Винове Лозе на оног што се заљубио у ону што је пуцала у Кривокапића :lol:
А баш му стоји коса, сватао је, блед тен, плаве очи, светлија а јака коса... Њима стоје гриве.

@Kvinsi cekam da cujem kako je bilo.i slike svakako! Ovo mi je druga zima bez planine
Smoki, šta da ti kažem, čista uživancija :zaljubljena:
Prvo 10km pešačenja pa odmor na "Plaži"
Onda skijanje, i to sam preživela :D

Prilozi

• IMG_20210210_143923_453.jpg
    IMG_20210210_143923_453.jpg
    105,6 KB · Pregleda: 68
  • IMG_20210210_143923_530.jpg
    IMG_20210210_143923_530.jpg
    160,7 KB · Pregleda: 67
Kvinsi, to skijas prvi put?
Kako to da ranijih godina nisi probala? Strah te?
Jel ti ovih dana imas imas i onaj intervju ili sam besto pomijesala?
Skijam prvi put, pobedila sam traumu iz detinjstva napokon :lol:
I super mi ide, instruktor je zadovoljan i kaže da sam sve skapirala iz prve :D
Za intervju kao da si mi upravo pročitala mejl :lol:-upravo su mi pisali, u petak u 13h :sad2:

07 Feb 21
Moja djevojka stalno vuče helanke, trenerke i farmerice gore da joj što dublje budu, skoro do grudi. Pitao sam je zašto to radi i ona kaže "Veće mi izgleda zadnjica i oblikovanije". Pitah je ko je to slagao da tako veće izgleda i ona se naljutila. Mislim neću da je lažem kako izgleda wow kada se svakako vidi da je ravna. Samo izgleda kao idiot koji je povukao gaće do mozga. Meni zaista ne smeta što ona nema obline, briga me za to, volim je svakako ali malo me sramota kada izlazimo negdje a ona popne helanke do ispod grudi, još pogotovo kada obuče zelene helanke, izgleda kao skakavac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back