dive
Legenda
- Poruka
- 61.253
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
juce i prekjuce sam se bas dopingovao ovim sadhguruom.. dobar je.. al opet me na kraju odbija to sto propagira nesto sto je duhovno, a onda odes na njegov sajt i vidis da su mu kursevi papreno skupi i da je od toga napravio biznisovo je fenomenalno
pa da, sad je samo odblokiraj i proci ce te kicmabazalna cakra je sigurno blokirana kod ovakvih ispada, koliko god to tebi bilo smesno
Mene tako dva dana, danas sam ok.Sta je meni blokirano,imam osjecaj da ce mi glava eksplodirati.
Trebalo bi da ne gledam u tf,a opet gledam.
Dugo sam sjedila za racunarom i rjesavala sam neku zavrzlamu na poslu,vjerovatno je od toga.Mene tako dva dana, danas sam ok.
Инвазивна методаНека премаже гел лаком, или током распуста излије, једном. После неће грицкати.
moze d apomogne ako joj ti uradis manikirИнвазивна метода
Нема шансе да она то уради, не воли, а и ја јој не бих радила оно што себи не радим.
Решиће она то сама, као и ја некада.

Све то она сама уради лети, чак и налакира нокте, малко их и пусти да порасту и баш су лепи, али чим крене у школу креће грицкање...moze d apomogne ako joj ti uradis manikir
lepo obradis deo oko nokatne ploce i deo koji je izgrickan isturpijas da joj ne vire nikakvi delici koji je provociraju na grickanje
znaci turpija u ruke dok nokti ne porastu![]()

dogovaram razne svaleracijeЋао, ишчашенаPa ćao, teta Mina!![]()

Jao divnoca pon i utorak neradnidogovaram razne svaleracije

Zar i ovo postoji? Ne mogu da vjerujem.natera me coek da pustim suzu.. im mamu da im mamu natovsku
Хвала што си ово поделио са нама.natera me coek da pustim suzu.. im mamu da im mamu natovsku