gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
colaggen shotI ja blesava trazim po bg,a pred kucom mi najeftinija apoteka i kolagen najeftiniji kod njih
A jel znate koji kolagen je dobar,ne pitam za marku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
colaggen shotI ja blesava trazim po bg,a pred kucom mi najeftinija apoteka i kolagen najeftiniji kod njih

ljubim rukeNisam pitala to mileru,ali hvala![]()
jesteSrbotrejd ubedljivo najjeftiniji smoki
A onaj ajd sto obrija jajca al gde nadje -pisu-
Minka <3
Ja sam pila neke dvije vrste,i pravo da ti kazem nisam primijetila ama bas nikakav efekat ni na sta.I ja blesava trazim po bg,a pred kucom mi najeftinija apoteka i kolagen najeftiniji kod njih
Srbotrejd je najjeftinija apoteka u gradu ima svoj sajt i može da se poruči na kućnu adresu. Benu postoji u celoj Srbiji.benu ima najpovoljnije cene
Jeste evo napisala sam ti.Zar vam nije srbotrejd jeftiniji
Koliko imas godina? Mozda ima efekta tamo gde ima problema? Mislim na bore,opustenu kozu bez sjaja,zakrzljale zgloboveJa sam pila neke dvije vrste,i pravo da ti kazem nisam primijetila ama bas nikakav efekat ni na sta.
A posto nije jeftin,odustala sam od njega.
Bio je tečni u bočicama i prilično je ružnog ukusa,ali nije nepodnošljivo.
Туј сам

Dobro sam.par puta danas samo suvi kasalj,mislila sam upiskicu se od napora.ali bolje sam.i setala i ribala kupatila,kuvala,za radicom ribala sobe.mnogo je dobra.ona usisava,kad zavrsi,prebacim je u drugu sobu,a ja tu operem
E da i ja nekad ne kasnim.Туј сам![]()

Nisi mogla da malo odmoriš?Dobro sam.par puta danas samo suvi kasalj,mislila sam upiskicu se od napora.ali bolje sam.i setala i ribala kupatila,kuvala,za radicom ribala sobe.st
Шта сад, није ваљда још од оне коронетине???Dobro sam.par puta danas samo suvi kasalj,mislila sam upiskicu se od napora.ali bolje sam.i setala i ribala kupatila,kuvala,za radicom ribala sobe.mnogo je dobra.ona usisava,kad zavrsi,prebacim je u drugu sobu,a ja tu operem
Pa nisam to radila odjednom.radim 15 min,pa gluvarim,pa opet....Nisi mogla da malo odmoriš?
Pa dobro, ali mogla si da iskuliraš.Pa nisam to radila odjednom.radim 15 min,pa gluvarim,pa opet....
Ne,ovo me stigao umor od mame,cele noci nisam spavala,pao imunitet,pa se odmah nesto nakaciШта сад, није ваљда још од оне коронетине???
Dosadno miPa dobro, ali mogla si da iskuliraš.
45 Nema efekta ni na sta,bar kod mene.Ja sam pila zbog kose i noktiju oko dva mjeseca.Nisam primijetila ni da su se bore smanjile,niti ista "opipljivo".Koliko imas godina? Mozda ima efekta tamo gde ima problema? Mislim na bore,opustenu kozu bez sjaja,zakrzljale zglobove
Jao, i meni. A ceo dan sam nešto radila, čistila, sređivala, i čim sam sela, dosadno mi je... A nisam baš neka vrednica, nego tako, otkud znam.Dosadno mi