- Poruka
- 63.764
Суви кашаљ баш упућује на пад имунитетаNe,ovo me stigao umor od mame,cele noci nisam spavala,pao imunitet,pa se odmah nesto nakaci
Мама је исто?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Суви кашаљ баш упућује на пад имунитетаNe,ovo me stigao umor od mame,cele noci nisam spavala,pao imunitet,pa se odmah nesto nakaci
Isto.ja definitivno nisam vredna,dan je samo da se skita.mi smo setali dva puta kratko,ne smem vise,pa me valjda zato neka fjaka uhvatila,pa onda bolje da se smirim radomJao, i meni. A ceo dan sam nešto radila, čistila, sređivala, i čim sam sela, dosadno mi je... A nisam baš neka vrednica, nego tako, otkud znam.
Боуже, мени никад није толико досадноJao, i meni. A ceo dan sam nešto radila, čistila, sređivala, i čim sam sela, dosadno mi je... A nisam baš neka vrednica, nego tako, otkud znam.

JesteСуви кашаљ баш упућује на пад имунитета
Мама је исто?
Da.Cemu upitnici?
Mislim da si mozda pogresilaDa.Cemu upitnici?![]()
mislila sam da si kraj dvadesetih,pocetak 30IstoБоуже, мени никад није толико досадно![]()

Suvi kasalj moze biti i od zagadjenog vazduha.Суви кашаљ баш упућује на пад имунитета![]()
Мама је исто?
Eh,da je srece.Mislim da si mozda pogresilamislila sam da si kraj dvadesetih,pocetak 30
Свашта ми нешто дође да радим, али чишћење је но но...
Mene hvata taj suvi kašalj od kad je zima krenula. Pijem svako čudo za imunitet i opet. Držim neku šerpu na ta peći zbog suvog vazduha ali ni to baš ne pomaže puno. Vazduh nam je užas.Suvi kasalj moze biti i od zagadjenog vazduha.
Ja kasljem od prije par dana kad sam pocela redovno da setam.A vazduh nam je bas zagadjen jako.I od tad neki suvi kasalj.Nije mnogo,ali nervira.Mene hvata taj suvi kašalj od kad je zima krenula. Pijem svako čudo za imunitet i opet. Držim neku šerpu na ta peći zbog suvog vazduha ali ni to baš ne pomaže puno. Vazduh nam je užas.
Ma bilo mi dosadno i dok sam radila. Nego morala sam. A ovako mi nekako nešto nije ništa, ako me razumeš.Боуже, мени никад није толико досадно![]()

Ja nosim masku i napolju ali počne da mi smeta.Ja kasljem od prije par dana kad sam pocela redovno da setam.A vazduh nam je bas zagadjen jako.I od tad neki suvi kasalj.Nije mnogo,ali nervira.
Nosim i ja,ali ne na nosu.Ja nosim masku i napolju ali počne da mi smeta.
Ja ne zivim u velikom,ali zagadjen je vazduh,ko da je veliki.Ja sam mnogo srećna što ne živim u velikom gradu.
Ja te razumem ali ni vi u malom mestu niste zaštićeni od aero zagađenja, na žalost, nije niko.Ja sam mnogo srećna što ne živim u velikom gradu.
Možda imaš velike zagađivače u blizini?Ja ne zivim u velikom,ali zagadjen je vazduh,ko da je veliki.![]()
Naravno da nismo, ali svuda ima mnogo zelenih površina, kod mene pogotovo, svuda oko mene drveće i zelenilo. Možda zbog toga ne osećam da mi smeta...Ja te razumem ali ni vi u malom mestu niste zaštićeni od aero zagađenja, na žalost, nije niko.
Kod nas je problem sto se lozi ugalj,gotovo u svakom domacinstvu,a i gradska toplana lozi ugalj.Možda imaš velike zagađivače u blizini?
Kod mene nije uopšte, odnosno, ne oseća se.
Ne znam gde si ti, ali tamo odakle su moji je zimi katastrofa jer se loži ugalj, ni pre 10 g nije moglo ds se diše, a sad tek mogu misliti.Naravno da nismo, ali svuda ima mnogo zelenih površina, kod mene pogotovo, svuda oko mene drveće i zelenilo. Možda zbog toga ne osećam da mi smeta...
Ti i ja kao da smo u komšiluku.Kod nas je problem sto se lozi ugalj,gotovo u svakom domacinstvu,a i gradska toplana lozi ugalj.
A imamo i eko deponiju u blizini,koja je sve osim eko.A kod mene isto u zgradi loze,a ispod zgrade su kuce i sav njihov dim ulazi meni u stan i pored zatvorenih prozora i spustenih roletni.Ne uvijek,ali valjda to zavisi od vremenskih prilika.
Ti i ja kao da smo u komšiluku.