Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene hvata taj suvi kašalj od kad je zima krenula. Pijem svako čudo za imunitet i opet. Držim neku šerpu na ta peći zbog suvog vazduha ali ni to baš ne pomaže puno. Vazduh nam je užas.
Ja kasljem od prije par dana kad sam pocela redovno da setam.A vazduh nam je bas zagadjen jako.I od tad neki suvi kasalj.Nije mnogo,ali nervira.

Možda imaš velike zagađivače u blizini?
Kod mene nije uopšte, odnosno, ne oseća se.
Kod nas je problem sto se lozi ugalj,gotovo u svakom domacinstvu,a i gradska toplana lozi ugalj.
A imamo i eko deponiju u blizini,koja je sve osim eko.A kod mene isto u zgradi loze,a ispod zgrade su kuce i sav njihov dim ulazi meni u stan i pored zatvorenih prozora i spustenih roletni.Ne uvijek,ali valjda to zavisi od vremenskih prilika.

Kod nas je problem sto se lozi ugalj,gotovo u svakom domacinstvu,a i gradska toplana lozi ugalj.
A imamo i eko deponiju u blizini,koja je sve osim eko.A kod mene isto u zgradi loze,a ispod zgrade su kuce i sav njihov dim ulazi meni u stan i pored zatvorenih prozora i spustenih roletni.Ne uvijek,ali valjda to zavisi od vremenskih prilika.
Ti i ja kao da smo u komšiluku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back