I javiti sa lica mestaМожемо погледати![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I javiti sa lica mestaМожемо погледати![]()

Direktno iz "zone sumraka"I javiti sa lica mesta![]()
Iz epicentraDirektno iz "zone sumraka"![]()

ne znam, ali znam nacin da saznamoJe li Ikea ima kakve antene?![]()
podna, draga moja, podnaПодна, зидна, плафоњера, стона????
Висилица?
sa ruba forumske stvarnosti...Direktno iz "zone sumraka"
Izmedju maste i praznovjerja...![]()
A ima i kad se okliznu i padnu.pa uglavnom nije ako se desi jednom
mada, ima i kad jeste
ima i kad takvi popiju i batine
Moj “problem” je oduvek nepriznavanje autoriteta.citavo drustvo na ovoj planeti se bazira na postovanju autoriteta
cak i kad odes na razgovor za posao, jedno od pitanja je da li postujes autoritet kad je u pitanju timski rad
mora da postoji neka skala i mora da postoji postovanje starijeg po rangu
jedino sto je negde u prevodu nestalo i ono da mora da postoji postovanje mladjeg, da je to uzajamna relacija
ovaj svet hrli ka provaliji, zato se danas nalazimo u tranziciji gde demokratija nestaje, pa cak i zakonski kaznjiva dela onaj ko je ``visi po rangu`` izmanipulisace i nece biti kaznjen
pa imas jutku, babica, vucica..
ono sto je ovde posebno tesko je sto neko manipulise deciji dusama, sto unistava psihicki jedno bice zbog svog ega..ne verujem ni da mu je taj seks u fizickom smislu bio toliko bitan
vise lomljenje i pokoravanje osobe
pisala sam da je moje dete bilo u toksicnoj vezi u godinama mnogo starijim od ovih devojaka
i kako je neko tim mentalnim projekcijama slomio i doveo do ruba unistenja
i imale smo otvoreni odnos da smo pricale o tome
kao roditelj nisam vaspitala dete da bude lutka i ne korsti svoj mozak i iz tog razloga joj nikad nisam rekla - moras da prekines
a samo to mi je bilo u glavi
i ona je vrlo bila svesna sto mi je u razgovoru rekla, da to nije dobro za nju, svesna da on unistava sve ono dobro sto smo zajedno ona i mi njeni roditelji sa njom u njoj izgradili
ali je on perfidnim igrama, razgovorima, dugim razgovorima ubedjivao da je to da bi ona otkrila jednu novu dimenziju sebe i da joj on samo pomaze na tom putu
na kome se srecom izgubio
za ovu decu citam, da ih je selektirao i tacno procenio kod koga moze da ide dalje od verbalnog maltretiranja
Izmedju svjetlosti i sjenke,izmedju Zuca i Bgsa ruba forumske stvarnosti...
iz procijepa realnosti sija ikeina lampaIzmedju svjetlosti i sjenke,izmedju Zuca i Bg![]()
podna, draga moja, podna
teska ko tuch, al kvalitetna
ses sijalica u njoj!

moze li se na njima ispeci hleb na podu?Е, највише волим подне. Имам две.
moze li se na njima ispeci hleb na podu?
meni treba za kancЕ, највише волим подне. Имам две.
normalno da mozemoze li se na njima ispeci hleb na podu?
al prvo ga moras ostrugatТако се добија хлеб с патоса.
kupljenoМоже и мора.

I ja dve.Е, највише волим подне. Имам две.
onda bacis dzemper, taman da idemo u novi sopingИстрљам га о џемпер и готово.![]()
onda bacis dzemper, taman da idemo u novi soping
podrzavam, taman da pokupimo @Kvinsi i palimo za SegedinОвог пута у Инђију. Налево круг!!!
jel tamo onaj autlet?Овог пута у Инђију. Налево круг!!!