limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.107
Ja sam uvijek pila brufen u slicnim slucajevima.Onesvesticu se od bola
Dzaba oralno, treba mi injekcija a nemam de od korone da je dobijem sad ***** ti sve ti *****
On djeluje i protivupalno i protiv bolova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uvijek pila brufen u slicnim slucajevima.Onesvesticu se od bola
Dzaba oralno, treba mi injekcija a nemam de od korone da je dobijem sad ***** ti sve ti *****
Ok to znaci sredices kupatilo uskoro jer prosipas kvarove da ih nema vise, pa ces da budes mmogo srecna pa idemo u jagodinu da se provodimoovo mi se ne svidja
smisli nesto drugo, molim te
Đabolicekakva Varos? nisam ja djavo![]()

Nisi dakakokakva Varos? nisam ja djavo![]()
moze <3Ok to znaci sredices kupatilo uskoro jer prosipas kvarove da ih nema vise, pa ces da budes mmogo srecna pa idemo u jagodinu da se provodimo
Moze?
Ponesite kupaći, tamo ima aqva parkOk to znaci sredices kupatilo uskoro jer prosipas kvarove da ih nema vise, pa ces da budes mmogo srecna pa idemo u jagodinu da se provodimo
Moze?
jeli Limune imal Ikea u SarajeuJa sam uvijek pila brufen u slicnim slucajevima.
On djeluje i protivupalno i protiv bolova.
muzej vostanih figura i akvapark?Ponesite kupaći, tamo ima aqva park
jesamNisi dakako
Ti si najbolji moderator kojeg je ineternet ikad video

A ja one cokolade sto se razvlace ko zvaka,teske seceruse.Najviše na svetu mrzim male sise i komb.. čokolada-kex! Eto, reko sam...
A ja one cokolade sto se razvlace ko zvaka,teske seceruse.
I jos navedu da je sa ljesnikom,a nigdje ni mrve.
I da,vise nema domacih cokolada sa krupnim ljesnikom.Izgleda se prestale proizvoditi.
Pojma nemam.Nisam bila u Sarajevu petnaest godina.jeli Limune imal Ikea u Sarajeu
ko kaze da moramo ici u ovu u Surdulici
e stvarno, ajmo do Atine ili bar do Solunajeli Limune imal Ikea u Sarajeu
ko kaze da moramo ici u ovu u Surdulici
pa dobro, ne moramo sad sitnicaritiPojma nemam.Nisam bila u Sarajevu petnaest godina.![]()
za to ovih dana moras pristati na stapic u nosue stvarno, ajmo do Atine ili bar do Soluna
ima li zime na igmanu, sta kazuPojma nemam.Nisam bila u Sarajevu petnaest godina.![]()
Moj muž je dve godine stanovao na Novom Beogradu, dok je išao u srednju školu. A škola mu bila na Vračaru. Poznaje grad kao da je ceo život proveo u njemu.
Dušan živi u Beogradu, ne postoji deo grada u koji se nije zavukao, naročito ako ima sportski teren, bilo kakav.
Moj tata je bio dete palog borca, pa mu je omogućeno školovanje u Beogradu. Živeo je na Bulevaru Revolucije, kod Đeram pijace tri - četiri godine. I on se snalazio u Beogradu kao da se u njemu rodio.
Tako da je meni zaista neverovatno da neko ko živi u Beogradu ne ume da stigne do nečega što se nalazi u njemu.
pa mi smo forumasice, za nas to ne vazi...nista ne znasza to ovih dana moras pristati na stapic u nosu
do balcaka
Moj muž je dve godine stanovao na Novom Beogradu, dok je išao u srednju školu. A škola mu bila na Vračaru. Poznaje grad kao da je ceo život proveo u njemu.
Dušan živi u Beogradu, ne postoji deo grada u koji se nije zavukao, naročito ako ima sportski teren, bilo kakav.
Moj tata je bio dete palog borca, pa mu je omogućeno školovanje u Beogradu. Živeo je na Bulevaru Revolucije, kod Đeram pijace tri - četiri godine. I on se snalazio u Beogradu kao da se u njemu rodio.
Tako da je meni zaista neverovatno da neko ko živi u Beogradu ne ume da stigne do nečega što se nalazi u njemu.
mozda i ne znam, al imam eu pasospa mi smo forumasice, za nas to ne vazi...nista ne znas

tehnicki, ikea nije bas u njemu
ako me kapiras
na ponos svih zucevaca...zucevljanja...zuc...kako se kaze?Икеа припада селу Зуце.
Moracu onda da bolje pogledam.Nedavno sam u jednom velikom marketu gledala...nigdje ni jedne.Пионир их има.
A to je čini mi se opština voždovac ako se ne varamИкеа припада селу Зуце.