електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
na ponos svih zucevaca...zucevljanja...zuc...kako se kaze?
Нема појма. Зучана....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na ponos svih zucevaca...zucevljanja...zuc...kako se kaze?
Znam gde je Ikea. Prošla sam pored nje kada sam išla u Niš.tehnicki, ikea nije bas u njemu
ako me kapiras
pa nista, svi cemo na tvoj pasos preko granemozda i ne znam, al imam eu pasos![]()

Znam gde je Ikea. Prošla sam pored nje kada sam išla u Niš.
Ali, mislim da si ukapirala šta sam htela da kažem.
Bogami,steglo...skoro ko ceteres druge.ima li zime na igmanu, sta kazu
Znam gde je Ikea. Prošla sam pored nje kada sam išla u Niš.
Ali, mislim da si ukapirala šta sam htela da kažem.
Moj tata je govorio da grad možeš najbolje da upoznaš kao pešak. To se kod Dušana pokazalo kao potpuno tačno.И мени је то несхватљиво. Још немам ауто па сам се обрела баш свуда.
prsti otpadaju?Bogami,steglo...skoro ko ceteres druge.![]()
meni nije neobicno... pa znas li ti kolki je bg... meni se uvek cini da moras biti natprosecno inteligentan da bi ziveo u bg i sve to popamtio... kad pocnu iz glave da objasnjavaju jedan drugom: i onda uz tu i tu ulicu, kod te i te radnje, kod te i te pumpe, kioska, ***** materine... pa koliko ima radnji i kioska, **** te... ja iomam problem kad me u indjiji, koja ima nesto vise od tri ulice, pitaju kako da stignu u neki kraj.. pa svaki dan se vracam sa posla kroz industrijsku zonu vec sto godina i nuhvatim sebe: sad da me je neko pitao znas li gde je ova fabrika u indjiji sto je upravo gledam, pojma ne bih imao... uopste im ne registrujem naziveMoj muž je dve godine stanovao na Novom Beogradu, dok je išao u srednju školu. A škola mu bila na Vračaru. Poznaje grad kao da je ceo život proveo u njemu.
Dušan živi u Beogradu, ne postoji deo grada u koji se nije zavukao, naročito ako ima sportski teren, bilo kakav.
Moj tata je bio dete palog borca, pa mu je omogućeno školovanje u Beogradu. Živeo je na Bulevaru Revolucije, kod Đeram pijace tri - četiri godine. I on se snalazio u Beogradu kao da se u njemu rodio.
Tako da je meni zaista neverovatno da neko ko živi u Beogradu ne ume da stigne do nečega što se nalazi u njemu.
prsti otpadaju?
To i jeste tačno.Moj tata je govorio da grad možeš najbolje da upoznaš kao pešak. To se kod Dušana pokazalo kao potpuno tačno.
Prije 15,nije bilo.pa dobro, ne moramo sad sitnicariti
po lampu u ikeuИгмански марш 2.
po lampu u ikeu
pa stanes, napravis igloПо свеће од 200 динара.
pa stanes napravis iglo
ugrijes svijecom i zanocis <3
gdje drugo <3У Зуцама.
gdje drugo <3
Moje drugarice za mene tvrde da bi me i iz sekte izbacili.Судећи по свом понашању у пубертету и даље, могу са сигурношћу рећи да би ме дотични М. А. избацио из 'школице' у року од пар дана.
Imaju.Ima dosta mladih devojaka koje svesno stupe u vezu sa znatno starijima, ili oženjenima, možda su izmanipulisane , možda su im lagali da su slobodni...da li one imaju pravo da na sudu traže kazne za počinioce? Kasnije shvate da su bile žrtve.. kad izađu iz tih veza.
Da se odmah ogradim, ne branim njega iz školice glume, samo razmišljam o toj pojavi, mlada i naivna a on iskusan i koristi se svojim prednostima.
Znam slučaj kad je nastavnik oženio duplo mlađu učenicu. Sve je to slično. Treneri isto često imaju veze ili sklope brakove sa devojkama koje treniraju. Isto znam konkretan slučaj, on bio oženjen, duplo stariji od nje, ona maloletna.

vremenska kapija <3Зуце су пупак света. То ће се тек видети.
vremenska kapija <3
Je li Ikea ima kakve antene?vremenska kapija <3