Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas gledam neki snimak iz neke stare emisije
I sad snimak iz skolice, sede klinci 5-6 god
I vidis kako se igra sa njima, jedan nije uradio domaci i sad on ga salje na cuveno umivanje uz reci -gluperdo umivaj se-
Drugi nije uradio isto, a mali je jos debeli uz to i krece ponizavanje - debeli, a ti?- koliko jedes? Sta jedes? Je l ti daje mama veceru, debeli?
I onda jezivo ponizavanje deteta ali sve to tako da ostaloj deci bude smesno
Znaci ja sam gledala i bilo mi je jezivo, ta igra toplo hladno a to su deca od 5 -6 god
I to je bilo emitovano i on onda objasnjava takvo ponasanje voditeljki i vrti je kao dete oko prsta
Jezivo

to branko kocka u venu se bocka nije radio, koliko se secam. a i nije mogao to su bile obrazovne emisije... sad sta je radio iza scene to je druga stvar, ali u emisiji da tako ide nije moglo.

meni je kockica uvek delovao kao psiho. :sad2:

Isla sam u drugi deo grada da kupim caj po preporuci,pa sam im rekla neka fala...sad mi krivo sto skrtarim na sebi.retko pijem caj i to volim samo crvene od voca,hibiskusa,jagoda,malina...ovi cajevi su stvarno skupi,al kad pogledam da popijem dva nedeljno...
Jel mozete vi da mi preporucite neki bas bas lep caj sa tim ukusom,da nije samo miris,kao lidlov,vec i ukus?

Meni je najlepsi bio kad sam mami donela iz istambula cvetove hibiskusa.ona to sakrila i posle par godina nadjem sve u prahu,grozno
meni je nedavno bio neki turcin
ponudim ga cajem, kaze hoce vocni
nama je neko skoro doneo iz istanbula neki sa komadicima citrusa i ja mu kazem - odlicno, imam vas vocni
inace mi ne volimo vocne cajeve, sad smo se navukle na onaj zen zeleni i ne pijemo ni jedan drugi
i spemim mu, malo duze odstojao, a ja nisam stedela
covek uzeo jedna srk i na tursko-engleskom mi objasni da nije vocni
ja posle probam iz cajnika ono sto je preostalo i slogiram se koliko ej gorak i kako vristi hajducka trava i zalfija iz njega :lol:

Jel ima ovo sto ja volim,malina,jagoda?
imas i milford jagodu
1610993770695.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back