Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Da ne pričam koliko mi prija vožnja, a pogotovo vožnja trajektom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ćuti dobro je, meni su i jedno i drugo normalna stvar, nesvestica zbog manjka gvožđa i niskog pritiska a vrtoglavica zbog nestašnih kamenčića, kad je bio zemljotres mislila sam da tripujem, meni je to redovan osećaj, dete drmne krevet meni se zavrti![]()

gledam sad nesto film ajkula 1 deo (volim zimi da s epodsetim starih filmova) i izvela sam dva zakljucka
1. kako roditelji postanu darezljivi kad im je dete u opasnosti ili proslo opasnost, sve ce da daju, pa cak i kafu klincu koji ima mozda 12 godina
2. bila su to srecna vremena kada se i u bolnicama slobodno pusila cigareta.![]()
Ајкулу 1 не пропуштам.
ja imam na kompu, pogledam 1-2 puta godisnje, ali volim taj film.
Пробај некако да заспиш. Угаси светло, примири се.Onesvesticu se od bola
Dzaba oralno, treba mi injekcija a nemam de od korone da je dobijem sad ***** ti sve ti *****

konačnooooooooooooooooooooooo thank god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!пичку материну

Privatno negde? Postoji li ta opcija?Onesvesticu se od bola
Dzaba oralno, treba mi injekcija a nemam de od korone da je dobijem sad ***** ti sve ti *****
Brao, Meki....i to je prošlo.Jedva ga je izvukao....podvio se dole ne da se djubre
Sad cu lepo da se prijavim u kovin na odmor, taman besplatna hrana i smestaj, nema sekiracije....
Ima nešto zanimljivo u Ikei?Иначе, дрндам се у бусу, враћам се из ИкеЈе. Хладно је у пичку материну.
Ima nešto zanimljivo u Ikei?
Gledao neki film za mlade, poučan (:
Isla sam u drugi deo grada da kupim caj po preporuci,pa sam im rekla neka fala...sad mi krivo sto skrtarim na sebi.retko pijem caj i to volim samo crvene od voca,hibiskusa,jagoda,malina...ovi cajevi su stvarno skupi,al kad pogledam da popijem dva nedeljno...
Jel mozete vi da mi preporucite neki bas bas lep caj sa tim ukusom,da nije samo miris,kao lidlov,vec i ukus?
To ima i u jisku za male pare ne mora čak u ikeu da se ide, jedino ako si htela malo da se prošetaš. Nije čudo da je hladno kad je -4.Купих силне свеће. И подметаче за њих.
To ima i u jisku za male pare ne mora čak u ikeu da se ide, jedino ako si htela malo da se prošetaš. Nije čudo da je hladno kad je -4.
Aha. Ja u jisku kupim one malene 100kom za 400,00. Zaboravim kad sam kupila.Овде је јефтиније. Комплет од 4 средње свеће 200 динара.
И стаклену чинију сам узела, сви узимају па и ја.