tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Aleluja!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa meni je nesvestica i vrtoglavica isto
Zavrsila kod hirurga![]()
Jedva ga je izvukao....podvio se dole ne da se djubreKako je prošlo?
Danas gledam neki snimak iz neke stare emisije
I sad snimak iz skolice, sede klinci 5-6 god
I vidis kako se igra sa njima, jedan nije uradio domaci i sad on ga salje na cuveno umivanje uz reci -gluperdo umivaj se-
Drugi nije uradio isto, a mali je jos debeli uz to i krece ponizavanje - debeli, a ti?- koliko jedes? Sta jedes? Je l ti daje mama veceru, debeli?
I onda jezivo ponizavanje deteta ali sve to tako da ostaloj deci bude smesno
Znaci ja sam gledala i bilo mi je jezivo, ta igra toplo hladno a to su deca od 5 -6 god
I to je bilo emitovano i on onda objasnjava takvo ponasanje voditeljki i vrti je kao dete oko prsta
Jezivo

Isto, nit sam ga ja volela nit moja deca.to branko kocka u venu se bocka nije radio, koliko se secam. a i nije mogao to su bile obrazovne emisije... sad sta je radio iza scene to je druga stvar, ali u emisiji da tako ide nije moglo.
meni je kockica uvek delovao kao psiho.![]()
Nadam se da ce me i nesvestice isto tako zaobiciPa nije isto.
Nesvestica je kad gubiš svest, a vrtoglavica je kad se sve oko tebe okreće, levo postaje desno i obrnuto, obavezno je praćena gubitkom tla pod nogama i mučninom. Vrtoglavica je užasna i nadam se da se nećeš susretati sa njom nikad.

Sta je jedva izvadioJedva ga je izvukao....podvio se dole ne da se djubre
Sad cu lepo da se prijavim u kovin na odmor, taman besplatna hrana i smestaj, nema sekiracije....
meni je nedavno bio neki turcinMeni je najlepsi bio kad sam mami donela iz istambula cvetove hibiskusa.ona to sakrila i posle par godina nadjem sve u prahu,grozno

Verovatno ima, meni je ovo najdivniji voćni čaj,ba i mnogima koji su probali.Jel ima ovo sto ja volim,malina,jagoda?
Ne osećaš jogurt.A sta ce im jogurt u caju? Kakav je ukus?
Nadam se da ce me i nesvestice isto tako zaobici![]()
Ali čaj sa ukusom jogurtaA sta ce im jogurt u caju? Kakav je ukus?

Pa nisam.mislim pala sam dva puta u nesvest,ali nemam ono da mi se zamantaPa nisam znala da ih nisi već imala, to je manje-više normalno kod žena
Ima da ga probamo!Ali čaj sa ukusom jogurta
Bez obzira što se nw oseća, što bi se pravio takav čaj, zaista mi nije jasno![]()
Pa nisam.mislim pala sam dva puta u nesvest,ali nemam ono da mi se zamanta