Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tacno sam znala....:lol:
valjda nije bilo nesto stvarno, vec si pokusala da vuces lekare za nos.
To kad sam bila baš mlada pa sam htela da povežem vikende, ali me za malo zeznuše. Međutim ona na orl je imala više sluha pa mi zakazala za taj tamo ponedeljak, pa se sve uklopilo.
Onda sam pre par godina imala pravi klasični vertigo, daleko bilo, to ne daj bože nikom, jezivo je.

Ja mislim da posle korone sta god da im kazes produze ti za 5 dana
Pa ako se pogorsa salju dalje

msm nema sanse da foliram,meni je ovo prvo bolovanje u zivotu :lol:

I meni je bilo ono prošlog februara, kad sumnjamo da smo je i preležali, one bolove i ono sve a gotovo bez temperature. Meni je posle toga ostala i malaksalost i gubitak daha plus mi je gvožđe gotovo potpuno iščezlo iz organizma, baš mi je bilo teško da se vratim na posao.

Tesko.... jedino stariji srednjoskolci....al i njima nece dopreti do mozga
Manipulanti su jako vesti i jako inteligentni, ne moze svako da ih provali, u tom zecu lezi i grm

Ako je pomenuti mika jedan od takvih, sile nema da su ga klinci mogli provaliti a ni roditelji....

Ja znam licno par slucajeva da su soc radnici narcisoidne proglasavali sasvim normalnim uzornim muzevima i ocevima, koliko daleko ide njihovo umece
Danas gledam neki snimak iz neke stare emisije
I sad snimak iz skolice, sede klinci 5-6 god
I vidis kako se igra sa njima, jedan nije uradio domaci i sad on ga salje na cuveno umivanje uz reci -gluperdo umivaj se-
Drugi nije uradio isto, a mali je jos debeli uz to i krece ponizavanje - debeli, a ti?- koliko jedes? Sta jedes? Je l ti daje mama veceru, debeli?
I onda jezivo ponizavanje deteta ali sve to tako da ostaloj deci bude smesno
Znaci ja sam gledala i bilo mi je jezivo, ta igra toplo hladno a to su deca od 5 -6 god
I to je bilo emitovano i on onda objasnjava takvo ponasanje voditeljki i vrti je kao dete oko prsta
Jezivo

I meni je bilo ono prošlog februara, kad sumnjamo da smo je i preležali, one bolove i ono sve a gotovo bez temperature. Meni je posle toga ostala i malaksalost i gubitak daha plus mi je gvožđe gotovo potpuno iščezlo iz organizma, baš mi je bilo teško da se vratim na posao.

shebala nas korona a mogle smo orden za radnika meseca da dobijemo :malav:

I vidis kako se igra sa njima, jedan nije uradio domaci i sad on ga salje na cuveno umivanje uz reci -gluperdo umivaj se-
Drugi nije uradio isto, a mali je jos debeli uz to i krece ponizavanje - debeli, a ti?- koliko jedes? Sta jedes? Je l ti daje mama veceru, debeli?
Znaci ja sam gledala i bilo mi je jezivo, ta igra toplo hladno a to su deca od 5 -6 god
I to je bilo emitovano i on onda objasnjava takvo ponasanje voditeljki i vrti je kao dete oko prsta
Jezivo
Dada
To je sistem da te dotera dotle da potpuno poverujes da si bezvredan i bespomocan bez njega...postajes zavistan .....to je posao koji zahteva vreme
Strasno je

Oво је једна од тема која би било паметно да прође и кроз школу. Уз сексуално образовање, радионице о пороцима и слично.
ne nego o granicama, licnom prostoru i samopostovanju
djeci treba pomoci da prepoznaju neprihvatljivo ponasanje

Jezivo
To je bilo u emisiji "Dok anđeli spavaju".

darko mitrovic se nesto nalupetao, jel ovo njegov tvit ili nesto? koji je ovo kontekst, mislim fuj je kakav kod da je :sad2:
U emisiji se debil nalupetao
Kao - ne razumem da se bojism mike on je kljakan, nije sad neki opasan lik, cega se bojis-
Pa onda -msm nije isto da li te siluje mila ili arkan-
Kreten
Ako ga nova ne sankcionise nekako...

ja ne znam kako je moguće da je to izgovorio u programu, kretenčina. mada sam primetila da mi se njegov humor u poslednjih godinu, dve uopšte više ne dopada, posebno otkako je upao u krizu srednjih godina i kao malo osetio popularnost.
Od kad mu je zan umrla on je stvarno druga osoba
Gadan, ljigav, kao da je izbacio sve najgore iz sebe
Ovo je vrhunac

ja ne znam kako je moguće da je to izgovorio u programu, kretenčina. mada sam primetila da mi se njegov humor u poslednjih godinu, dve uopšte više ne dopada, posebno otkako je upao u krizu srednjih godina i kao malo osetio popularnost.
Ovako je i moj Dušan komentarisao. Meni se smrkao iz nekih drugih razloga, ne zbog glupog humora, i više ga uopšte ne gotivim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back