Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne cekam.muz misli da ne treba da se isprazni skroz.nemamo nas dvoje pojma

Meni je drugarica koja je u toj materiji rekla ovako: dok se ne formatira baterija, da se pusti da se skroz isprazni i da se puni onoliko sati koliko piše i tako puta tri.
Takodje kaže da baterija mora da se isprazni skroz i da je to jako bitno jer baterija mora da zna koliko je "duboka". Ako je stalno puniš, a ona se ne prazni do kraja, počeće jako brzo da se prazni bez obzira na to koliko joj piše da traje dok je puna.
Odkako radim ovo sa svim mogućim baterijama, nemam problem ni sa jednom, pogotovo sa ovim novim što ih u telefone ugradjuju.

Moja drugarica ima taj sto se sam vraca.ona uljuci pre nego sto krene na posao i on tako drnda sve dok ne istrosi bateriju,ceo dan.iako je sve uradio.meni nesto zao.ja joj dam fore za jednu vecu sobu pila sata.dodjem vidim sve je uradjeno pa iskljucim
Ne rade oni na taj fazon. On prelazi dok ne zavrsi prostoriju, pa se vrati na bazu. Da bi krenuo opet, mora ga pokrenuti.. nece on prelaziti dok ima energije nego dok ne zavrsi obiljezenu povrsinu.
Super je svima koji nemaju prepreke. Mi ih imamo koliko hoces i veci mi je smor da mu sklonim da radi nego bi bilo da izvucem philips i usisam, ali to je muzevljeva igracka pa neka ga.

Meni je drugarica koja je u toj materiji rekla ovako: dok se ne formatira baterija, da se pusti da se skroz isprazni i da se puni onoliko sati koliko piše i tako puta tri.
Takodje kaže da baterija mora da se isprazni skroz i da je to jako bitno jer baterija mora da zna koliko je "duboka". Ako je stalno puniš, a ona se ne prazni do kraja, počeće jako brzo da se prazni bez obzira na to koliko joj piše da traje dok je puna.
Odkako radim ovo sa svim mogućim baterijama, nemam problem ni sa jednom, pogotovo sa ovim novim što ih u telefone ugradjuju.
koliko znam, barem desetljece se ne proizvode baterije kojima je potrebno neko formiranje :)))

Za telefon isto preporuka- ne prasniti manje od 20% i ne puniti vise od 80.Mada je to meni suludo ali ajd,kazu da je to najbolje...
meni sve baterije traju po 10 godina...evo imam jedan iphone 5, nekad se dijete igra sa njim, jos je prva baterija u njemu...
laptop iz 2011 godine isto baterija drzi sat i po bez problema...
ovaj jedan sto sam prodao drugu je star 15 godina, i danas drzi baterija sat vremena :))
vole me sta cu :))

meni sve baterije traju po 10 godina...evo imam jedan iphone 5, nekad se dijete igra sa njim, jos je prva baterija u njemu...
laptop iz 2011 godine isto baterija drzi sat i po bez problema...
ovaj jedan sto sam prodao drugu je star 15 godina, i danas drzi baterija sat vremena :))
vole me sta cu :))

Meni je lap top koju godinu stariji od tvog, i dalje drži skoro tri sata (preporučeno vreme trajanja), ali ja sam svoju formatirala.

Da, linkovi,a onda izjava kako virus gripe nije mutirao zadnjih 100 god, scientist koji lajkuje lupetanja one lude antivakserke, sve sami strucnjaci za imunologiju koji banalizuju virus i racunaju koliko ce para da zaradi bil gejc, sve nesebicni borci za slobodu, a rezultati njihove borbe su "fenomenalni" - pune bolnice bolesnih na intezivnoj, samo sto to nisu stvarno bolesni ljudi nego "mamlazi sa temperaturom 37,2 kojima nije nista":(
Ko je antivakser?
Ko je antivakser? :lol:

Ma domaćica sam 2.5 meseca, što se toga tiče nije mi problem, već što mi je frka od struke, predugo sam bila bez ruku u veterini, ali ova žena me je već jednom zvala da radim za nju pa sam se ja utronjala i nisam htela da napustim onaj prethodni posao, za koji svi već znaju koliko je truo bio.
Sad me je opet zvala, hoće da me čeka do aprila, rekla sam joj da neću pre toga da počinjem (da završim master na miru), ona je skroz u fazonu nema veze, čekaću.
Šta je videla u meni, ne znam, al znam da mi je frka :lol:
Pa to je super.
Ponuda i trema.

Ja jos uvek svaki put kad idem imam tremu i taj osecaj mi bas prija. Ona pozitivna energija kad nesto radis sa ljubavlju.
Ne pricam o vinariji. Na taj posao uvek idem sa osmehom a vracam se sa mislju “Dosta je. Necu ovo vise da radim. Nije ovo za mene.” I onda odspavam dva sata i opet jovo nanovo :lol:

Auuu al sam se iznervirala
Umesto da pozove i pita kako se to radi, guska slika na svoju ruku, sve sjebe, svetlo boje kadrove sveeeee
Jer lakse je pricati kako sve mozes sam da radis, nego dici slusalicu reci pomozi ne znam
3h vec vadim iz gowana slike
Kako cu slatko da ukinem ovaj set sledece godine ne zvala se ja metla 😡

Hladno je napolju.bobi je poceo da se trese,a ima sirogojno dzemper.ja razmisljam da me ne daj boze vode u hitnu,pitali bi me sta mi je nada macura.majica ,helanke na zvezde,zoknice,preko debele dokolenke,pa debela trenerka,preko debela spavacica dugih rukava koju nosim po kuci kao duks,pa debeo dugacak dzemper i preko toga jakna.idem,a ruke mi odstoje od tela:lol:
Nije bas tako hladno,al bolje da sam spremna za ne daj boze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back