Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta se desi u covjekovoj glavi da mora nekog da siluje? Sta je njemu to trebalo u zivotu?
Imao je i mladu i lijepu zenu,i prvu i drugu,uspjesnu karijeru...
Neko dokazivanje moci,sta li?
Ne znam,nije mi nista jasno.
Vjerujem da on i slični misle da su tolike face da nema opcije da to bude silovanje. Ne misli on da siluje nego da ona tvrdi pazar. Čuj to je privilegija,on smatra da ju je počastio.
Muka mi je od svega šta se dešava mladim ženama. Muka i strah za moje dijete.

evo nesto za metlaju sa drugog foruma :D @Metla na vestici

163728302_4495538023795826_6011933551929924739_n.jpg
Znam videla sam seta fejsom, genijalno :rotf:

Не знам, за мене је силовање нешто друго а не нешто после чега седиш са силоватељем и расправљаш о томе.
I meni je to malo cudno.Pretpostavljam da to nije bilo "klasicno"silovanje,vec vise mentalna i psihicka manipulacija kojoj ona nije znala kako da se odupre.Ubijedio je da to ona zeli i hoce.
Mislim,ne znam,lupam pretpostavke.

Sta se desi u covjekovoj glavi da mora nekog da siluje? Sta je njemu to trebalo u zivotu?
Imao je i mladu i lijepu zenu,i prvu i drugu,uspjesnu karijeru...
Neko dokazivanje moci,sta li?
Ne znam,nije mi nista jasno.
Nisam sigurna da se desi ista
Mislim da to generalno bude osoba koju privlaci nasilje, bespomocnost zrtve, maltretieanja razne vrste i sl....
Nesto ne verujem da tako neko bude fin i mazan 60 god pa kao ups siluje odjednom
Mislim da se nasilnicka crta ispoljava sve vreme samo u razlicitim oblicima i usmerena na vise zrtava u toku zivota
Mi ne znamo sta su bivse zene ili deca ili drugi ukucani trpeli
Ali cisto sumnjam da je na lebac da ga mazes pa odjednom bum siluje....

Nisam sigurna da se desi ista
Mislim da to generalno bude osoba koju privlaci nasilje, bespomocnost zrtve, maltretieanja razne vrste i sl....
Nesto ne verujem da tako neko bude fin i mazan 60 god pa kao ups siluje odjednom
Mislim da se nasilnicka crta ispoljava sve vreme samo u razlicitim oblicima i usmerena na vise zrtava u toku zivota
Mi ne znamo sta su bivse zene ili deca ili drugi ukucani trpeli
Ali cisto sumnjam da je na lebac da ga mazes pa odjednom bum siluje....
Sigurno je tako.Mi svi vidimo samo sliku sa tv-a.
A to je uvijek ruzicasto.
Inace,i da nije silovanje,meni je nekako ogavno da neko mator "pretenduje" i udvara se toliko mladjim curama.Cak i da te ona spopada,sta ima ti da trazis s njom.To mi vazi i za zene koje glume ludilo i budu sa tipom koji im sin moze biti.
Cim je taj jaz izmedju generacija toliki da ti neko moze biti dijete,a pogotovo unuk...sta ima da trazis s njim?
Pustite mi te price da ljubav ne poznaje godine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back