Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
to je dokumentiranoU Cg deca dobijaju nekakve kao koprivnjaca osipe i kažu da je i to posledica korone. Imam utisak da svuda što god ne znaju šta je sad pripisuju koroni.
sirom svijeta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je dokumentiranoU Cg deca dobijaju nekakve kao koprivnjaca osipe i kažu da je i to posledica korone. Imam utisak da svuda što god ne znaju šta je sad pripisuju koroni.
Mislim da ću lakše sa onim sto se ne vidi nego sa ovim sto se vidi.
salu na stranu veliki je broj udaljenih efekata
e videla sam ovo i sto bi moja kćerka rekla izneverovala sam.
Nije to za babe.Imas li jos koji predlog?Kazu naucna istrazivanja da od orgazma kosa bude bujnija i jaca.
Sam svoj majstor?Nije to za babe.Imas li jos koji predlog?![]()
једини човек који је наживо добио дарвинову награду је лик који је хтео да испроба супер лепак
Moguće, ali se ćerka isto uplašila kad je videla onog malog svog na pećate. Dali im nešto za alergiju i to je kao to.to je dokumentirano
sirom svijeta
једини човек који је наживо добио дарвинову награду је лик који је хтео да испроба супер лепак
отишао је у зоо, уша код носорога, сипао лепак на дланове и шљепио звер по гузици
а носорог, поплашен пошео да трчи и вуче га за собом
фрка је што је носооња имао затвор па су га налили рицинусом
онај несрећник је једва преживео, замало да га удаве говвна
обриши сместа овај саветCiki sto ne ideš na ljubav i sex?
pusti babe ti i onako u Covid 19 ne veruješ da postoji pa prema tome i ako se zarazis znaš kako ćeš da se lecis. Sexom naravno.
a daj teta elektrika
ppa ebo ga, kako se na kraju prizemljio?
da li se uopste prizemljio
обриши сместа овај савет
Daaaaj....а онај што је бацио динамит да разбије лед па да забаци удицу а ретривер сав сречан мислио да је апортирање па отишо да му донесе динамит
ote mi rec iz ustaDaaaaj....
Озбиљно, то је било деведесетих, цркла сам од смеха читајући.
Nije. Jos uvek leti.ppa ebo ga, kako se na kraju prizemljio?
da li se uopste prizemljio

без зезањаDaaaaj....
Citam vas vecerasJa stavljam i ricinusovo,i cickovo ulje,i kokosovo i maslinovo i bademovo...sve smuckam.
Javicu vam rezultat.![]()
ne znamCitam vas veceras
I razmisljam
Ko vas opere posle tako masne od tih ulja

Normalno operem kosu,ne treba nikakvo posebno pranje.Posle bude meka i svilena.Ali mora se duze ulje drzati na glavi,bar dva sata.Citam vas veceras
I razmisljam
Ko vas opere posle tako masne od tih ulja