Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma zato se i lomim
nasla sam i jedne lijepe drvene domace proizvodnje
al nakon iskustva sa stolom :lol:
za ove gore znam da su ok skroz

igra jos i dobri stari ivar iz ikeee
Ja bih ikeu za tu klasiku
Kad dosadi mozes promeniti a de ne zaboli srce koliko si ih platila
Sta znam
Meni je sve to gore lepo ali nekako ne dozivljavam kao prakticno
A uopste ne iskljucujem da je to sve moja predrasuda

Ово су моје
IMG_20210207_122517.jpg

stolie su tapacirane perivim meblom, isto kao sto je periv onaj sa kojim se tapaciraju trosedi i garniture
mislim da nije problem sto se lako pere, jeste ok samo ih prebrises, to sam snimila odmah

ali macku zabole uvce sto je periv kad zabode svoje kandzice suptilno pa napravi froncle mic po mic pa onda tuzno gledas svoje lepe skupe stolice kako izgledaju gorozozo

msm skup tapaciran namestaj nije za zivot sa mackama, hbg

A hbg tako je....uredjuje se prostor prema njima a ne prema nama :rotf: zna se ko je glavni u kuci
Ja kupila tri tapacirane stolice par meseci pre ovog djavola malog, misleci da u ovom stanu necu imati macku...kad ne lezi vraze...

Sad se o tom tapacirungu samo pripoveda....horor....i to ne iz neke zle namere da sad ona tu kao nesto cepa....nego zaspi pa se protegne kad ustane....
Mislim mene zabole, nisam faraon da me sahranjuju sa namestajem, nek unistava....samo sad uzimam sve tako bez sundjera hahahah

A hbg tako je....uredjuje se proator prema njima a ne prema nama :rotf: zna se ko je glavni u kuci
Ja kupila tri tapacirane stolice par meseci pre ovog djavola malog, misleci da u ovom stanu necu imati macku...kad ne lezi vraze...

Sad se o tom tapacirungu samo pripoveda....horor....i to ne iz neke zle namere da sad ona tu kao nesto cepa....nego zaspi pa se protegne kad ustane....
Mislim mene zabole, nisam faraon da me sahranjuju sa namestajem, nek unistava....samo sad uzimam sve tako bez sundjera hahahah

upravo
ili ako se igra pa malo zakaci pa se onda malo zanese jer :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back