- Poruka
- 121.963
Ja mislila da je tebi mladji u srednjoj a stariji rane 20teDa, da... Veliko će u maju 28.

Bozeeeee kako vreme leti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislila da je tebi mladji u srednjoj a stariji rane 20teDa, da... Veliko će u maju 28.

Риба или ован?Aууу, моје велико дете у марту 27.
Риба или ован?
Граница, добро је20.3.
Он је аномалија, сви у породици имамо јесење рођендане.

Hvala bogi.uzecu u jankovicu od esi brenda.kaze kuma da su dobriМени није. И колаген често имају акцију 1+1. Имам и њихову картицу. Могу ти је сликати па послати, да је користиш. Или тражи да ти направе.
Ne znam koliko su cene inače, ne koristim. Ali ta tvoja apoteka deluje jeftinije inače, pratim ih od one nagradne igreHvala ti.ali sa njihovom akcijom od 30 % pogledaj koliko su skuplji od moje lokalne apotekePogledajte prilog 855956Pogledajte prilog 855956Pogledajte prilog 855957Pogledajte prilog 855957Pogledajte prilog 855956Pogledajte prilog 855957
jel si sekla onako usput?Мени је тако било када сам се правила паметна и сама целу велику бундеву секла. А она тврда... Бoле и шаке а раде и груди од напора
После ми шака "клецала" неко време, тј. зглоб.

to je drvena stolica : )Немој ово на слици. Узми честите столице у Икеи.
to je drvena stolica : )
zapravo je vrlo cestita
to sam i kontala, al onda nadjem oveНе волим тапацирано. Купи обичне дрвене и стави оне јастучиће што се везују и који се могу прати.
ma zato se i lomimLepe su ove stolice vragec, ne znam da li su udobne i kakve su za odrzavanje, pomeranje itd
Al ja sam klasik tip, obicne drvene i jastucice koje skidam, perem, kad dosadi menjam presvlaku

znam znam : ))))Plus sto svaki tapacirunh u kombinaciji sa mackom ubrzo postane dizaster