moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Inače, Ikea je u Vrčinu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bojim se da cemo tako stvarno zavrsiti na AvaliJe l mogu ja da vozim? Ti vici desno desno i sve ce biti ok!

zabica ce vozitiJe l mogu ja da vozim? Ti vici desno desno i sve ce biti ok!
Pa lepa je avala!bojim se da cemo tako stvarno zavrsiti na Avali![]()
pa sta je tu lose?bojim se da cemo tako stvarno zavrsiti na Avali![]()
u kom je to pravcu?Inače, Ikea je u Vrčinu.....
Odma iza krivineМожемо и до Јагодине. То је ту, близу.

U muzej vostanih figura? <3Можемо и до Јагодине. То је ту, близу.
e, tamo ima neka autokuca dje smo gledali kola, al nismo znali kako se tamo dolazi u stvarnostiМожемо и до Јагодине. То је ту, близу.,

Pa eto taman i kola da kupis pa da vozim makar u povratkue, tamo ima neka autokuca dje smo gledali kola, al nismo znali kako se tamo dolazi u stvarnosti
pa smo suzili krug potrage
inspirises nas <3sta je ovo, dok sam odgovorila vi jos 10 poruka siknuli![]()
Odma iza krivine![]()
Pa eto taman i kola da kupis pa da vozim makar u povratku
Ma e kako se lepo sve dogovorimo
I najljepe zelje...isto.Tacno se vidi da stede na sastojcima.Samo secer ne zale.A do skoro nisu bile takve.Ове Банат чоколаде су постале нејестиве, да знате. А баш су биле добре.
Мама ми дала са кексом. Смучило ми се на прву коцкицу. Бацила сам. Слатко и масно, да ти се живот згади.
))))
Pa sigurnojao mozda je to to prosipanje...svemir mi salje vibracije...vasiono...cujes li me....
Djavolja varos?mene ostavite u Kursumljiji![]()
ovo mi se ne svidjaPa sigurno
To znaci daces pare to kad prosipas
Pa onda taman da auto das!
Najviše na svetu mrzim male sise i komb.. čokolada-kex! Eto, reko sam...I najljepe zelje...isto.Tacno se vidi da stede na sastojcima.Samo secer ne zale.A do skoro nisu bile takve.
Sto se tice ovih vocnih cajeva...mislim da su oni svi od hibiskusa,sa dodatkom vjestackih aroma...tj.obojena vodica i najnezdraviji od svih cajeva.Narocito cuveni "milford".
Inace,ne volim cajeve iz filter vrecica.Pravi caj moze biti samo u rifuzi.A tek koja je razlika izmedju kupovnog caja od nane i domaceg od nane.
Neuporedivo.Najukusniji mi je i dan danas,caj od lipe.To mi je baba kuvala i podsjeca me na djetinjstvo.Inace,mogu sve cajeve da pijem,i one gorke ko cemer,ali nesto nikako ne mogu zeleni caj.
On mi je najbljutaviji.
Na AvaliBuahaha...opasne ste..ali Rtanj))))

kakva Varos? nisam ja djavoDjavolja varos?