Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јаој људи, ово је форум. Ићи на то да ће неко усвојити наше мишљење, позивати се на одговорност онога што пишемо а не представљамо се лажно као стручни за ту тему... Је стварно мало смешно.

strucni za koju temu?
za pravljenje sranja vs ostajanje u kolima i samokontorolu?
s tri cetiri banke trebalo bi da si savrseno strucna za tu temu

popravili su kod nas grejanje jos posle otklanjanja prvog kvara pre jedno 3 nedelje
opet greju kao prosle god
i nakon ovog kvara veceg je isto ok
svi prozori su nam otovoreni danas, tj skoro svi, svi sa jedne strane
a niko nema nista deblje sem majice na sebi
Nisam pratila juce, danas samo mlaki radijatori. Ispraticu tokom dana, mozda bude ok.

popravili su kod nas grejanje jos posle otklanjanja prvog kvara pre jedno 3 nedelje
opet greju kao prosle god
i nakon ovog kvara veceg je isto ok
svi prozori su nam otovoreni danas, tj skoro svi, svi sa jedne strane
a niko nema nista deblje sem majice na sebi
na nbg juce havarija
kod nas radi, al je dosta blokova bez grijanja bilo
ne znam da li si danas sredili

na nbg juce havarija
kod nas radi, al je dosta blokova bez grijanja bilo
ne znam da li si danas sredili
znam za nbg, sredili su
malo su mi cudne te havarije sistemske
pre neki dan celodnvena havarja vracar, vozdovac, zvezdara
juce celodnevna havarija nbg
prosle nedelje celodnevna havarjia bez kosa i zemun

kao da rade zakasneli remont neki al ga zovu - celodnevni kvar- :lol:

znam za nbg, sredili su
malo su mi cudne te havarije sistemske
pre neki dan celodnvena havarja vracar, vozdovac, zvezdara
juce celodnevna havarija nbg
prosle nedelje celodnevna havarjia bez kosa i zemun

kao da rade zakasneli remont neki al ga zovu - celodnevni kvar- :lol:
e, a bloku 70 godinama bilo ocajno grijanje
i onda pred prosle izbore magicno proradilo
i bilo dobro sve do prosle godine
sad opet ne radi kako treba
jadni ti ljudi

sta mi nije kako treba?

To se i ja pitam. Opet, kakvi klikbejt, fileri i Google translejt? O čemu ti to? Ljudi pišu baljezgarije za domaće medije, Srbi, ljudi, ne kiborzi i roboti. To su novinari, idioti koji zarad nečega, nečijeg naređenja, koristi, novca pljuju i ljagaju narod i stvaraju mržnju, paniku i strah.

To se i ja pitam. Opet, kakvi klikbejt, fileri i Google translejt? O čemu ti to? Ljudi pišu baljezgarije za domaće medije, Srbi, ljudi, ne kiborzi i roboti. To su novinari, idioti koji zarad nečega, nečijeg naređenja, koristi, novca pljuju i ljagaju narod i stvaraju mržnju, paniku i strah.

aman covjece
to nisu novinari
novinar ima profesionalni integritet i kad pise pijacni barometar drzi se cinjenica
lik koji otvori daily mail, iskopira tekst u google tanslate i pejstuje u word pa preda uredniku nije novinar, kao sto ni njegov urednik nije urednik
i jesu placenici i olos, al novinari nisu
novinara ovdje skoro da i nema

Kvalitet grejanja zavisi od podstanice. Kod mene je uvek bilo odlično, dok u susednom ulazu cvokoću. Ista zgrada, ali su ulazi na različitim podstanicama.
ma nije samo to
mislim, dok nisam vidjela ovo u 70 totalno sam vjerovala u...tehnicke nemogucnosti
nakon ovog izbornog mirakula ne vjerujem
+ su nam godinama pricali pricu o ventilima
kao dodje lik iz toplane, privatno, zamijeni ventile i sve proradi kako treba ahahhahah

aman covjece
to nisu novinari
novinar ima profesionalni integritet i kad pise pijacni barometar drzi se cinjenica
lik koji otvori daily mail, iskopira tekst u google tanslate i pejstuje u word pa preda uredniku nije novinar, kao sto ni njegov urednik nije urednik
i jesu placenici i olos, al novinari nisu
novinara ovdje skoro da i nema

Čoveče, ja ti pričam o novinarima koji izveštavaju sa Zlatibora, Kopaonik, iz bolnica, sa ulice, iz studija, odakle hoćeš. To su novinari. Šta su drugo, kako se zove to zanimanje? To su novinari koliko god nekom bilo teško da shvati. Druga je stvar što su smeće i ološ, svi do jednog. Ali to su novinari, to je njihovo zanimanje. Kakav crni daily mail i Google translate?

Pišeš kojekakve gluposti a jašeš ovu ženu zbog obične šale.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back