- Poruka
- 63.764
24 сата пре тога је био позитиванКуку, разочарења! Шта ће сада причати унуцима!?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
24 сата пре тога је био позитиванКуку, разочарења! Шта ће сада причати унуцима!?
pre neki dan idem ulicom, kinem a zena koja je bila 10m ispred mene se okrete, unezvereno me pogleda, ubrza sto je vise moglöa i predje na drugu stranu ulice na prvom pesackom...ludilo, a mene zagolicalo perce koje mi je sletelo na nos![]()
a ako se zakasljes tek je onda haos
Па то... Више не смеш ни да кинеш.
Ма, жена је морала због посла, па се свађала са докторком око боловања...нећу боловање...али ја морам да Вам отворим, имате корону...онда пишите корона, нећу на 65 посто...не могу, налаз је негативан...и тако 10 минута![]()
pre neki dan idem ulicom, kinem a zena koja je bila 10m ispred mene se okrete, unezvereno me pogleda, ubrza sto je vise moglöa i predje na drugu stranu ulice na prvom pesackom...ludilo, a mene zagolicalo perce koje mi je sletelo na nos![]()
Мени је врхунац био летос са другарицом на кафи. Седимо у башти локала и причамо нешто, и да јој покажем неку слику у телефону везану за ту тему, приближим се чисто да обе видимо. Она се измиче. Ја у шоку! Изигнорисала сам али бих лагала када бих рекла да није након тога у "оној" ладици. Не мислим да треба улазити у конфликте и врата затварати дупетом због глупости, али наслутиш шта можеш очекивати када загусти од таквих.a ako se zakasljes tek je onda haos![]()
Зато што је др убеђује да има коронуcek, ako je test negativan zasto bi isla na bolovanje zbog korone?![]()
Зато што је др убеђује да има корону
А кад ова затражи боловање са том дијагнозом, др каже Али, налаз Вам је негативан...онда нећу боловање.. али, морате, имате корону...али, налаз ми је негативан. Кажем ти, 10 минута оваквог разговора, лудница![]()
Теби је већ боље?ali stvarno loodilo. ja sam rekla ne idem ni za temperaturu, ni za prehladu, ni z akasalj kod lekara dok ne osetim da mi je stvarno lose, tjah tek ako pocnem da se gusim.
nego ja da se pohvalim dobila sma fizikalne terapije za samo dve nedelje.doktor napisao hitno i morale su da mi nadju termin, a ne da cekam 2-3 meseca.
Теби је већ боље?
Бооожеее!Зато што је др убеђује да има корону
А кад ова затражи боловање са том дијагнозом, др каже Али, налаз Вам је негативан...онда нећу боловање.. али, морате, имате корону...али, налаз ми је негативан. Кажем ти, 10 минута оваквог разговора, лудница![]()
Ja сам ишла због боловања. Али ова моја је ОК, није ми корону ни споменула.ali stvarno loodilo. ja sam rekla ne idem ni za temperaturu, ni za prehladu, ni z akasalj kod lekara dok ne osetim da mi je stvarno lose, tjah tek ako pocnem da se gusim.
nego ja da se pohvalim dobila sma fizikalne terapije za samo dve nedelje.doktor napisao hitno i morale su da mi nadju termin, a ne da cekam 2-3 meseca.
pa znam te bolje nego neki u rl...kao i ti mene i gomilu ljudi odavdeМени је врхунац био летос са другарицом на кафи. Седимо у башти локала и причамо нешто, и да јој покажем неку слику у телефону везану за ту тему, приближим се чисто да обе видимо. Она се измиче. Ја у шоку! Изигнорисала сам али бих лагала када бих рекла да није након тога у "оној" ладици. Не мислим да треба улазити у конфликте и врата затварати дупетом због глупости, али наслутиш шта можеш очекивати када загусти од таквих.
А ти ме ни не знаш, па ми нудиш уточиште након што сам била у оној руљи када су били протести![]()
Na Vidikovačkoj pijaci postoji čovek koji sve probleme sa rajfešlusima rešava dok se okreneš, a nije ni skup.
Ja сам ишла због боловања. Али ова моја је ОК, није ми корону ни споменула.
Какви идиоти, мајко мила.Tako je moja sestra išla, njen dr je oterao u kovid ambulantu, onda otvaranje bolovanja, testiranje, neki antibiotici koji su kod nas bili zabranjeni, ma užas. Brzi test negativan, pcr joj nisu ni radili, u jednom momentu je kašljala užasno, lupalo joj srce (anemična je kao i ja, svaki virus bi joj to izazvao), ma ništa oni.
Sad hoće da zatvori bolovanje, ne daju joj,nie još prošlo 14dana, tretiraju je kao kovid + ali i kao kovid -, zavisi kako im više odgovara.
Ona odlepila.
Tako je moja sestra išla, njen dr je oterao u kovid ambulantu, onda otvaranje bolovanja, testiranje, neki antibiotici koji su kod nas bili zabranjeni, ma užas. Brzi test negativan, pcr joj nisu ni radili, u jednom momentu je kašljala užasno, lupalo joj srce (anemična je kao i ja, svaki virus bi joj to izazvao), ma ništa oni.
Sad hoće da zatvori bolovanje, ne daju joj,nie još prošlo 14dana, tretiraju je kao kovid + ali i kao kovid -, zavisi kako im više odgovara.
Ona odlepila.