Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je najgori san kad bežim od nekog a noge mi od olova, pa se sve hvatam rukama za zid, koji je redovno od cigli, tačnije sanjam zid stud.doma Bajić :lol: i nikako ne mogu da se pomerim ni makac :sad2:
Interesantni domovi. U nekom od tih sam bila, Bajic ili Vlahovic (ako su to one zgrade od crvene cigle). Gdje god sam u Bg ulazila, bile su sobice ili garsonjerica a ovaj dom na fazon dvosobnog stancica. U jednoj djevojke u drugoj momci, zajednicka kuhinja i kupatilo.
Mada, na ulazu u dom je neko drustvance sviralo gitaru i kad sam bolje pogledala, oni iz mog grada. Posle u gradu, opet klinci iz mog grada. Tako da je i tu bilo elemenata nocne more:lol:

Коментар испод текста о аутофагији Весне да Винча, хахах:

"Autofagija mora da bude način našeg života"

Kaže Vesna da Vinča.

A šta kažu Jovana da Borča i Mirjana da Krnjača?

A šta o svemu tome misli Jelena Jetza von Ljig?

Gospođa nek gladuje ako hoće, ali to što njoj to "mora" da bude način života ne mora i nema ostalima.
Prijatno gladovanje želim gospođo .
(marko_sthlm, 10. novembar 2020 11:41)
To je taka ljiga od zene da ja reci nemam

Interesantni domovi. U nekom od tih sam bila, Bajic ili Vlahovic (ako su to one zgrade od crvene cigle). Gdje god sam u Bg ulazila, bile su sobice ili garsonjerica a ovaj dom na fazon dvosobnog stancica. U jednoj djevojke u drugoj momci, zajednicka kuhinja i kupatilo.
Mada, na ulazu u dom je neko drustvance sviralo gitaru i kad sam bolje pogledala, oni iz mog grada. Posle u gradu, opet klinci iz mog grada. Tako da je i tu bilo elemenata nocne more:lol:

Da, da, crvena fasadna cigla, i spolja i unutra.
Redovno sanjam tačno određeni deo hodnika na prvom spratu 🥴
Pazi, samo tokom mog školovanja sam imala trojicu kolega iz tvog grada :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back