- Poruka
 - 29.459

mina se udala na afrojkin rodjendan hehe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
БРезобразниSto ste bre bezobrazni![]()

Interesantni domovi. U nekom od tih sam bila, Bajic ili Vlahovic (ako su to one zgrade od crvene cigle). Gdje god sam u Bg ulazila, bile su sobice ili garsonjerica a ovaj dom na fazon dvosobnog stancica. U jednoj djevojke u drugoj momci, zajednicka kuhinja i kupatilo.Meni je najgori san kad bežim od nekog a noge mi od olova, pa se sve hvatam rukama za zid, koji je redovno od cigli, tačnije sanjam zid stud.doma Bajići nikako ne mogu da se pomerim ni makac
![]()

Srecan rodjendanHvala puno drugari, divni ste![]()
![]()

To je taka ljiga od zene da ja reci nemamКоментар испод текста о аутофагији Весне да Винча, хахах:
"Autofagija mora da bude način našeg života"
Kaže Vesna da Vinča.
A šta kažu Jovana da Borča i Mirjana da Krnjača?
A šta o svemu tome misli Jelena Jetza von Ljig?
Gospođa nek gladuje ako hoće, ali to što njoj to "mora" da bude način života ne mora i nema ostalima.
Prijatno gladovanje želim gospođo .
(marko_sthlm, 10. novembar 2020 11:41)
Interesantni domovi. U nekom od tih sam bila, Bajic ili Vlahovic (ako su to one zgrade od crvene cigle). Gdje god sam u Bg ulazila, bile su sobice ili garsonjerica a ovaj dom na fazon dvosobnog stancica. U jednoj djevojke u drugoj momci, zajednicka kuhinja i kupatilo.
Mada, na ulazu u dom je neko drustvance sviralo gitaru i kad sam bolje pogledala, oni iz mog grada. Posle u gradu, opet klinci iz mog grada. Tako da je i tu bilo elemenata nocne more![]()

bio predlaq jučeDa, da, crvena fasadna cigla, i spolja i unutra.
Redovno sanjam tačno određeni deo hodnika na prvom spratu
Pazi, samo tokom mog školovanja sam imala trojicu kolega iz tvog grada![]()
bio predlaq juče
Луњо, јеси одморила душу?O bogo, sad su mu i đeca garant već zadlakavila, nisam ga videla tisuću godina.
vrtiš globus i biraš ne znaš de udarašНеки нови радио?
vrtiš globus i biraš ne znaš de udaraš
pa daЕ! Функционише!
slušo sam neki arapski neki spiker drama živa kao neki dnevnikВатикански радио. Нађи га, хахахаха

pu vatikanski talibani
santa marija madre gracija benedikta jezus