Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
**** mu uze pare na budale....
Evo gowneta

Screenshot_20201109-210931_Google.jpg

Dobro, Cmoki, al ovo je krajnje debilno.
Joj boze,pa mogli bi do sutra sta je sve debilno.svaka druga zena ima uvijac za trepavice.jel znas sta je to? Lici na makaze koje stavljas pri oku,pa stisnes trepavice da bi se izvile na gore.sou zivi,po meni kao sprava za mucenje.po cijem to standardu moramo prirodne trepavice da izvijamo na gore???
Da ne nabrajam nebuloze kojima smo okruzeni

Joj boze,pa mogli bi do sutra sta je sve debilno.svaka druga zena ima uvijac za trepavice.jel znas sta je to? Lici na makaze koje stavljas pri oku,pa stisnes trepavice da bi se izvile na gore.sou zivi,po meni kao sprava za mucenje.po cijem to standardu moramo prirodne trepavice da izvijamo na gore???
.... zašto je debilno ovo konkretno.....čovek najčešće ima dve ruke, a ako će da dopuni "sat za dezinfekciju" mora da drlja po onom poklopcu, pa da vadi tečnost, pa da sipa tečnost, pa vrati tečnost u jaknu, torbu, šta god, zatvori poklopac, a mogao je lepo dizvafi tečnost ili sprej i Aj vozi... i sad treba majmunima izmisliti i prodati gedžet koji je ovo ali ručni sat, to bi išlo ko pleva...

Msm da nam se svima skurčila paranoja u vezi sa koronom, davljenje pričom....ljudi otišli u kur...msm, onima kojima ni pre.svega ovoga nije bilo dobro sa glavom...

Možda je ovo ok za ljude koji leže u bolnicama....

Smokvo razlika izmedju gluposti za uvijanje trepavica i gluposti korona narukvice je sto zbog trepavica nisu ostali ljudi bez poslova i nemogucnosti da se izadje iz zemlje
Zato me iznervirala ova sprava i cela ta ujudurma koja nas maltretira godinu dana i jos ce
Sve je super sjajno samo jos narukvica i kompletirali smo se, mars bre

Smokvo razlika izmedju gluposti za uvijanje trepavica i gluposti korona narukvice je sto zbog trepavica nisu ostali ljudi bez poslova i nemogucnosti da se izadje iz zemlje
Zato me iznervirala ova sprava i cela ta ujudurma koja nas maltretira godinu dana i jos ce
Sve je super sjajno samo jos narukvica i kompletirali smo se, mars bre
Razumem te metlo i meni je mnogo toga pokvareno zbog korone,ali ona zaista postoji,nije nesto sto su tamo neki izmislili da bi nas....e neces me uvuci u pricu o tome:lol:
Ja samo kazem,meni je super kad su ljudi inovativni i kad umeju da zarade.mada sanse nema na tom saticu,al nesto ce drugo smisliti

Razumem te metlo i meni je mnogo toga pokvareno zbog korone,ali ona zaista postoji,nije nesto sto su tamo neki izmislili da bi nas....e neces me uvuci u pricu o tome:lol:
Ja samo kazem,meni je super kad su ljudi inovativni i kad umeju da zarade.mada sanse nema na tom saticu,al nesto ce drugo smisliti
Gde sam ja rekla da ne postoji korona
Postoji sijaset ozbiljnijih zaraznih bolesti pa ne ostadose ljudi bez posla zbog njih i nisu nam zatvorili granice zbog njih

Znas ja kad dobijem upalu pluca (nebitno od kog virusa) ne ocekujem da tebi u novom sadu zabrane izlazak iz kuce zbog toga :lol:

Ma mislim nebitno, necu se raspravljam, iskazujem stav da mi se serre bre od cele ove drame, ne trazim da se slozis, opusteno

To je da biste imali trepavice kao ja.
flirty5-smiley.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back