Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma da da 😏

A da ti recem da sam najlese majstore imala u sbb, par puta su mi dolazili svaki put razliciti i svaki put apoloni sunce ti poljubim
A tih godina ja bila glupa udata guska ko ona iz lidla vasa
Vise me nece tako zajebati 💅
Nego ja iskljucila sbb, vraticu :zkez:

a majstori su ti svi ili stvarno zauzeti ili svaleri
ili oboje...pa ti vidi sta ti tu treba
meni je dosta i da plocice polijepe kako treba, a ne ukrivo

Pa da, oni i taxisti imaju sjajne prilike za svaleraj
Nema veze, ne tangira me dal je svaler, tangira me renoviranje stana :rotf:

Имам познаницу, муж таксиста а љубоморан болесно. Она седела код куће са децом а он прилика ихахај.

Парадокс.

Осим оног мог керамичара, назарена, што невин чека брак.
Али зато са собом води водоинсталатера, мајко мила, што је тај нападан, сушта супротност овом дивном чељадету.
Ja sam imala dva vodinstalatera koje sam jedva s grbace skinula, cim vide samo zensko u stanu u centru odma krecu u napad :lol: a ja samo takve cekam, da mi se i on useli, evo poludela sam :lol:

Sad se nakacio jedan menadzerki jase je na viber :rotf: mator preko 5 banki jedva ga otkacila danimaaaa je zvao

Ja sam imala dva vodinstalatera koje sam jedva s grbace skinula, cim vide samo zensko u stanu u centru odma krecu u napad :lol: a ja samo takve cekam, da mi se i on useli, evo poludela sam :lol:

Sad se nakacio jedan menadzerki jase je na viber :rotf: mator preko 5 banki jedva ga otkacila danimaaaa je zvao
Овај је ту, наше годиште. Ожењен а онај тип што од куће бежи на посао. И у друге куће. :mrgreen:

Ја сам ишла у школу основну и гимназију са ликом који је био око 12 година у вези с једном фином девојком коју је варао дословно све време, а степен љубоморе је био абнормалан с његове стране. Није смела код другарица на рођендан без њега, а и кад дође на рођендан с њим код неког, не сме да устане да игра, да прича с било ким. Поптпуно ју је угазио љубомором.
На крају му прорадио пичкаст карактер и признао јој да ју је варао и она га напусти и уда се за 6 месеци за неког другог типа.
Е, како одговорност никако није могао да прихвати, то му је био крунски доказ да је она гарант бил с тим ликом у шеми чем се удала тако брзо за њега.

После пар година, на венчање наше школске дође опет с неком фином архитектицом и врло брзо су се венчали да би она могла с њим у Холандију (он је програмер). И њој је љубоморисао. У току брака са њом, направио је другој дете. Па се она развела од њега, он оженио ту којој је направио дете...чујем ових дана да је нашао следећу с којом вара ову с којом има дете тј. да је опет у фази развода.

Не знам како да објасним то понашање осим неком жешћом неурозом. Човек неспособан да траје у односима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back