- Poruka
- 122.233
Djubrezmu se cuo s njim
nije mi pominjao taj ocaravajuci glas![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djubrezmu se cuo s njim
nije mi pominjao taj ocaravajuci glas![]()
a more bit on to nije ni cuoDjubre![]()

Ma da daa more bit on to nije ni cuo![]()

Ma da da
A da ti recem da sam najlese majstore imala u sbb, par puta su mi dolazili svaki put razliciti i svaki put apoloni sunce ti poljubim
A tih godina ja bila glupa udata guska ko ona iz lidla vasa
Vise me nece tako zajebati
Nego ja iskljucila sbb, vraticu![]()
E jesu ti sbb-vci zgodni većinom. Vraćaj.Ma da da
A da ti recem da sam najlese majstore imala u sbb, par puta su mi dolazili svaki put razliciti i svaki put apoloni sunce ti poljubim
A tih godina ja bila glupa udata guska ko ona iz lidla vasa
Vise me nece tako zajebati
Nego ja iskljucila sbb, vraticu![]()
Pa da, oni i taxisti imaju sjajne prilike za svaleraja majstori su ti svi ili stvarno zauzeti ili svaleri
ili oboje...pa ti vidi sta ti tu treba
meni je dosta i da plocice polijepe kako treba, a ne ukrivo

Znaci i ti si primetilaE jesu ti sbb-vci zgodni većinom. Vraćaj.
Pa da, oni i taxisti imaju sjajne prilike za svaleraj
Nema veze, ne tangira me dal je svaler, tangira me renoviranje stana![]()
И инструктори вожње. Сачувај Боже!Pa da, oni i taxisti imaju sjajne prilike za svaleraj
e, to su fakat odvratni ljudi uglavnomИ инструктори вожње. Сачувај Боже!
Ehbg nisam polagala, to je tvoj departmentИ инструктори вожње. Сачувај Боже!

Pa da, oni i taxisti imaju sjajne prilike za svaleraj
Ja sam imala dva vodinstalatera koje sam jedva s grbace skinula, cim vide samo zensko u stanu u centru odma krecu u napadОсим оног мог керамичара, назарена, што невин чека брак.
Али зато са собом води водоинсталатера, мајко мила, што је тај нападан, сушта супротност овом дивном чељадету.
a ja samo takve cekam, da mi se i on useli, evo poludela sam 
mator preko 5 banki jedva ga otkacila danimaaaa je zvaoSvi švaleri su bolesno ljubomorni jer polaze od sebe.Имам познаницу, муж таксиста а љубоморан болесно. Она седела код куће са децом а он прилика ихахај.
Парадокс.
Овај је ту, наше годиште. Ожењен а онај тип што од куће бежи на посао. И у друге куће.Ja sam imala dva vodinstalatera koje sam jedva s grbace skinula, cim vide samo zensko u stanu u centru odma krecu u napada ja samo takve cekam, da mi se i on useli, evo poludela sam
Sad se nakacio jedan menadzerki jase je na vibermator preko 5 banki jedva ga otkacila danimaaaa je zvao

Idealano, tudja muka a ti se samo ovajdisОвај је ту, наше годиште. Ожењен а онај тип што од куће бежи на посао. И у друге куће.![]()

Fotografi su najgoriNabrojali ste sve hehe, ima li koji da nije manijak

Жена му вечито трудна. Само треба гљивице да добијеш па ја онда крива.Idealano, tudja muka a ti se samo ovajdis
Posalji ga meni![]()

Znaci taj je bas plodanЖена му вечито трудна. Само треба гљивице да добијеш па ја онда крива.![]()
preferiram sterilne 
a ne znaci da je iko manijakNabrojali ste sve hehe, ima li koji da nije manijak
Вероватно се пројектовао.Имам познаницу, муж таксиста а љубоморан болесно. Она седела код куће са децом а он прилика ихахај.
Парадокс.