- Poruka
- 98.702
ti ces sa mnom
to se valjda podrazumeva
a ne ne neeee, gotovo sad...ti sa nepusacima iliti sa MetlomPa jbte se, baš! Ajde, nema veze, žrtvovaću se, poneću pumpicu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ces sa mnom
a ne ne neeee, gotovo sad...ti sa nepusacima iliti sa MetlomPa jbte se, baš! Ajde, nema veze, žrtvovaću se, poneću pumpicu!

Auuu, Metla će da me hotuje, nahebala sam.to se valjda podrazumeva
a ne ne neeee, gotovo sad...ti sa nepusacima iliti sa Metlom![]()

ima da te stipka za guz'cu i pipa sise...ne pitaj me kako znamAuuu, Metla će da me hotuje, nahebala sam.![]()

Obućiću kožni skafander.ima da te stipka za guz'cu i pipa sise...ne pitaj me kako znam![]()

dzaba, ne znas ti njuObućiću kožni skafander.![]()

bolje perjanu jaknuObućiću kožni skafander.![]()

Žaba kaže da hoće samo i isključivo sa tobom da bude u grupi od 5. Nemoj da joj kažeš da sam ti rekla, nešto se stidi, ne znam šta joj je.Zvali ste me![]()

Jorgan, najbolje, onaj pravi, vuneni, babin iz miraza.bolje perjanu jaknu![]()

cackalice se doplacujuZa svakog po jedno. To, nešto.
![]()
Ma izigrava tvrd orah, ko kokoska kad optrci krug vise oko kokosinjca, cisto da ne ispadne lakaŽaba kaže da hoće samo i isključivo sa tobom da bude u grupi od 5. Nemoj da joj kažeš da sam ti rekla, nešto se stidi, ne znam šta joj je.![]()

kao seoska mlada,cisto da ne kaze narod posle nije se branila...Ma izigrava tvrd orah, ko kokoska kad optrci krug vise oko kokosinjca, cisto da ne ispadne laka![]()
Nema veze, ti samo kaži Tari da hoćeš obavezno sa Žabom da budeš, da je iznenadiš.Ma izigrava tvrd orah, ko kokoska kad optrci krug vise oko kokosinjca, cisto da ne ispadne laka![]()

predace mi se po inercijiNema veze, ti samo kaži Tari da hoćeš obavezno sa Žabom da budeš, da je iznenadiš.![]()

Samo leptir masneDa nesto pitam...Vi organizujete sahranu ili svingersku zurku?
Cisto da znam kakav je dres kod...
Nadamo se niko, ali Tara ima temp i nema miris.Samo leptir masne
I nikako da me neko oplemeni spoznajom ko ce da pandrkne da bi se mi svingovali???
AhaaaaNadamo se niko, ali Tara ima temp i nema miris.

Nije, sutra će. Legla je, ja mislim.Ahaaaa
Au nezgodacija
Nisam.pratila danas sta ste pisali
Aj bice dobro @tara
A gde je ona sad? Jel otisla u ambulantu?