Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi li bila sa mamom?
Ne na svu srecu
Trebalo je da odvedem j-a danas u sd kod nje i bake jer ne radi boravak 7 dana
I odlozimo za sutra
I sad provalim da mi nije dobro bas itako
Sad samo da njih dvojica budu dobro, nisam vidjala nikoga
Sad javljam na poslu i kaze mi jedna koleginica, sa kojom sam u cetvrtak nesto radila, pozitivna
Pitaj boga
Samo ne znam gde da se izolujem zbog zmua i malca

Ne na svu srecu
Trebalo je da odvedem j-a danas u sd kod nje i bake jer ne radi boravak 7 dana
I odlozimo za sutra
I sad provalim da mi nije dobro bas itako
Sad samo da njih dvojica budu dobro, nisam vidjala nikoga
Sad javljam na poslu i kaze mi jedna koleginica, sa kojom sam u cetvrtak nesto radila, pozitivna
Pitaj boga
Samo ne znam gde da se izolujem zbog zmua i malca
Dobro je bar zbog njih dve.tesko ce ta uzolacija da ima veze ako si nocas spavala u krevetu sa muzem.mi smo dobili dan za danom.a deca nisu.prvih par dana smo pred njima nosili maske,ali stariji mi je bio kao prilepak,non stop mi je sedeo na krevetu
Znam dosta ljudi koji su pozitivni,jedan dan temp ili kijavica i to je sve.zelim da i tebi ako vec jeste prodje tako

Dobro je bar zbog njih dve.tesko ce ta uzolacija da ima veze ako si nocas spavala u krevetu sa muzem.mi smo dobili dan za danom.a deca nisu.prvih par dana smo pred njima nosili maske,ali stariji mi je bio kao prilepak,non stop mi je sedeo na krevetu
Znam dosta ljudi koji su pozitivni,jedan dan temp ili kijavica i to je sve.zelim da i tebi ako vec jeste prodje tako
Hvala smoki
Moguce da ce biti tako, gomila ljudi tako izgura
Hbs ga, mlada sam :malav:
Spavali smo zajedno, jos je i j zaspao sinoc sa nama jer smo gledali film

Ides u covid amb pa te tamo testiraju fri
Nece da te prime u dz
Ali sutra cu sve detaljno da ti opisem :lol:
prvog januara malo setala papke po gradu i vidim ispod hrama neki konzilijum privatnici red ybt ko da dele dzabe nesto...pitam sta se ceka, a oni svi u glas kako sta, pa testiramo se... juce na vozdovcu red ispred onog odelenja dz u vojvode stepe, svi cupkaju vidim niko nema temp jer znam kako bi izgledao...ebes taki pocetak ng...

Mi smo isli kada je ovde bilo masovno testiranje. Sve je bilo gotovo za 15 minuta. Testiranje i rezultat.
Ali je bilo grozno.
Tehnicar u skafanderu, sve ti lepo objasni, sta ima u ruci, sta ce da uradi sa tim stapicem i zasto i kao kada dodirne dno nosne supljine brojimo zajedno unazad od 5 do 0 i kao to je to.
Nisam bila u stanju da brojim, vec sam kao leptir mlatarala rukama, dok su mi suze isle.
Bas je neugodno. Ne boli, ali je ipak grozno.

Nekad sam mogla brate mili sa klijentima po ceo dan pa uvece sa drustvom blebetanje
Sad bih ubila da mi neko melje a ja dosla s posla
U gadnu babuskeru rastem
Ja ujutru ne trpim da neko drobi.Imam zelju da ubijem,ali me mrzi,zato sto je jutro.
Ali je bilo grozno.
Ja sam davao na Torlaku, imao sam utisak da je umesto iz grla izvadila bris iz zeluca.Sreca nemam refleks za povracanje izrazen jako,inace ima ljudi koji su se namucili...

Читам по стоти пут како је код нас јавно здравље потпуно урушено. И о храброј мајци која се изборила за своје дете поред оца фикуса...
20210103_220221.jpg

https://direktno.rs/zivot/325150/majka-dete-vladicin-han.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back