tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
bambi, trust na ignor cete ako nastavite!
ili mi se makar izvinite
ili mi se makar izvinite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ti, znaci mi, kako da mi ne znaci <3Taguj me kad otvoriš, da ne propustim.
I drži se, biće sve u redu!
I izvini, znam da ti sad sigurno jako znači to izvinjenje.![]()
Uf, da samo znaš kako sam umorna. Ceo dan stala nisam. Hvala ti! I ti odmori.hvala ti, znaci mi, kako da mi ne znaci <3
idi i ti odmori, umorna si sigurno i ja cu <3

Tara izvini, ali ne razumem te, zašto ćeš da otvaraš temu?znaciu u da vi cu vas
Razmisljam i temu da otvorim:
Kako sam prezivela koronu
Ill Atuofagija i korona
opcije su razne
I nemoj neko da me je stavio na ignor, provalicu!
I sve vas volim, i izvinite <3

Tara izvini, ali ne razumem te, zašto ćeš da otvaraš temu?
Ali razumi ti mene. Kuvala sam ručak, usisavala, napravila 6 vrsta kolača i taljatele sutra za ručak. Moram da legnem.![]()

ok domacice, ne moras da me razumes, ja cu tako jer to je za mene dobro, znacice miTara izvini, ali ne razumem te, zašto ćeš da otvaraš temu?
Ali razumi ti mene. Kuvala sam ručak, usisavala, napravila 6 vrsta kolača i taljatele sutra za ručak. Moram da legnem.![]()
neka, izdrzacu jos malo sa vama, znam da vam znaci svaka info <3Легни, чујемо се сутра кад устанеш, око три поподне.![]()
Pa baš stvarno, imamo govor i sve, ali nemamo rezervni plan za krempite!p.s. ako bude trebalo racunam na kolac na kukuruzovini da umesis <3

kolac na kukurozovini, a moze i dobos, uvek moze dobos <3Pa baš stvarno, imamo govor i sve, ali nemamo rezervni plan za krempite!![]()

To će onda definitivno @Zadovoljna domacica, ja ću ko i u prvobitnom planu da ništa.kolac na kukurozovini, a moze i dobos, uvek moze dobos <3

Pa ok moze nekoliko tura po 5opet planirate neki parastos za svaki slucaj?
to vam je sad limitirano na do pet ljudi, a trebace vam i varilac![]()
Pa ne, ti uvek mozes neke kovid 19 prigodne slatkise,msm pusti masti na volju, ovo je samo predlogTo će onda definitivno @Zadovoljna domacica, ja ću ko i u prvobitnom planu da ništa.![]()

Mene nemoj baš pored nekog pušača i nemoj sa Metlom, ona će sigurno da me spopada jer mi i ovako šalje neke nepristojne poruke. Ako se setim još nekog koga neću, javljam ti...Pa ok moze nekoliko tura po 5
Napravicu spisak i grupe i sve, ko za vencanja
Ako imate neke zelje, sa kim zelite ili pak ne zelite da budete u grupi posaljite mi pp
Potrudicu se da sve lepo uklopim

I jedna kasika za lizanjeopet planirate neki parastos za svaki slucaj?
to vam je sad limitirano na do pet ljudi, a trebace vam i varilac![]()
Jao, bljak! Ali ako bi volela, žrtvovaću se, šta mi teško. Možda mi Tonči i biznis razvije od tih kovid-kolača.Pa ne, ti uvek mozes neke kovid 19 prigodne slatkise,msm pusti masti na volju, ovo je samo predlog
Pogledajte prilog 830204

super, taman mene nemoj sa RedMene nemoj baš pored nekog pušača

Ali pazi, sigurno će zadnja želja da joj bude da se puši na terasi, dakako.super, taman mene nemoj sa Red![]()
ti ces sa mnomsuper, taman mene nemoj sa Red![]()
Jao, bljak! Ali ako bi volela, žrtvovaću se, šta mi teško. Možda mi Tonči i biznis razvije od tih kovid-kolača.![]()
covid posluzenje za parastose
5 komada 499 dinara : )
Za svakog po jedno. To, nešto.