Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eq..hardverski i to najbolji, jedan solid state logicov sam uvek iskljucivala sa mixera od skoro tri frtalja milion evra u studiju pri sinhronizaciji... zato sto ne volim eq, bilo kakvu... a tad su mi usi bile ono finest....sourceforgova je sigurno dobra za near field monitore kod kompa, kod high enda koji opisah postoji na putu signala samo tri stvari...ulazni silver trafo, trioda, silver izlazni trafo... nista vise.

zavisi i sta se slusa, klasika ne trpi nikakvu ekvalizaciju, kamerna tria moraju zvucati onako bas kako zvuce u kolarcu ili u koncertgebau svejedno, malerova prva mora da te tresne u glavu na isti nacin kao sibelis sa violinom jasche hajfeza , o dzezu da ne pricam...novi rok je malo fleksibilniji i on se moze nekad filtrirati...rave, komercijala, hip hop, naravno... ali ja to ne slusam, osim na svdabama ili dok kuvam rucak i igram :lol:
na putu do tvojih ušiju stoji SOBA koja demolira najskuplji zvuk ako nije akustički tretirana

poyy

Могу Дмитрија Хворостовског да слушам сатима и да не радим ништа. :)
Обожавала сам га ,а обожавам и даље оно што је остало иза њега.
За мене, најсавршенији баритон икад.

najbolji bariton ikad... dietrich fisher deskau...

ovde u starom snimku kombinaciji sa s. richetrom.....dva genija i schubert

najbolji bariton ikad... dietrich fisher deskau...

ovde u starom snimku kombinaciji sa s. richetrom.....dva genija i schubert

Не спорим гласовне могућности, али један Герман да има харизму Словена у уметности, посебно музици, неће да може. :mrgreen::D

Не спорим гласовне могућности, али један Герман да има харизму Словена у уметности, посебно музици, неће да може. :mrgreen::D
ja govorim o baritonu...samo o tome.
harizma slovena je posebna tema... nijedan slovenski orkestar kakav god bio fenomenalan ne moze svirati barok... dzaba ti sve, al kad slusas u moskvi mocarta to je da se smejes...:lol:

isto vazi kad ti svaba ili englez tumace rachmanjinova ili cajkovskog.... rachmanjinova doduse jos i mogu da naslute neki ako imaju jevrejske korene, ali magiju cajkovskog :zcepanje:

hbg tuzno ali istinito..

ja govorim o baritonu...samo o tome.
harizma slovena je posebna tema... nijedan slovenski orkestar kakav god bio fenomenalan ne moze svirati barok... dzaba ti sve, al kad slusas u moskvi mocarta to je da se smejes...:lol:

isto vazi kad ti svaba ili englez tumace rachmanjinova ili cajkovskog.... rachmanjinova doduse jos i mogu da naslute neki ako imaju jevrejske korene, ali magiju cajkovskog :zcepanje:

hbg tuzno ali istinito..
Да, ту има истине.
Свако стваралаштво иде спрам менталитета коме стваралац припада.

Да, ту има истине.
Свако стваралаштво иде спрам менталитета коме стваралац припада.
kao sto politicko umetnicki disident skoro nikada ne moze stvarati vrhunski ako je odvojen od matice kojoj pripada...ima izuzetaka, ali vecina prsne.

У Шоп енд Го белгијска чоколада са лешницима (200 гр) снижена на 99 динара, истек рока исто за којих пар дана.

za sveze meso datum 7.1. nije istek roka. meso inace u svezem stanju opstaje 4-5 dana. pred istek roka bi bio da su ih spustili 5.1., a ne danas.

Ма ја то знам али има оних који на то лоше гледају. Не знам само који рок очекују.

ma ocekuju ko da je zamrznuto. u sustini bas me briga, isla pazarila neke stvari danas, naletela na pilice, i njih pazarila, vama javila ko je zaintereaovan da proseta i kupi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back