pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.028
prijavljena siTaman ce imati vise mesta na guzzici da je cmaces![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prijavljena siTaman ce imati vise mesta na guzzici da je cmaces![]()
na putu do tvojih ušiju stoji SOBA koja demolira najskuplji zvuk ako nije akustički tretiranaeq..hardverski i to najbolji, jedan solid state logicov sam uvek iskljucivala sa mixera od skoro tri frtalja milion evra u studiju pri sinhronizaciji... zato sto ne volim eq, bilo kakvu... a tad su mi usi bile ono finest....sourceforgova je sigurno dobra za near field monitore kod kompa, kod high enda koji opisah postoji na putu signala samo tri stvari...ulazni silver trafo, trioda, silver izlazni trafo... nista vise.
zavisi i sta se slusa, klasika ne trpi nikakvu ekvalizaciju, kamerna tria moraju zvucati onako bas kako zvuce u kolarcu ili u koncertgebau svejedno, malerova prva mora da te tresne u glavu na isti nacin kao sibelis sa violinom jasche hajfeza , o dzezu da ne pricam...novi rok je malo fleksibilniji i on se moze nekad filtrirati...rave, komercijala, hip hop, naravno... ali ja to ne slusam, osim na svdabama ili dok kuvam rucak i igram![]()
Pa zovite tatu telefonom i nek mu cestita,to je najvaznije i nek mu kaze racunaj da sam te vezaozmu otisao u 7h, vrarice se u 23h
malac ga nije vezao jer je spavao
sad smisljam kako to da ispravimo, da ga veze sutra, ali to nije to
nista mi ne pada na pamet, neka fora, nesto
najbolji bariton ikad... dietrich fisher deskau...Могу Дмитрија Хворостовског да слушам сатима и да не радим ништа.
Обожавала сам га ,а обожавам и даље оно што је остало иза њега.
За мене, најсавршенији баритон икад.
na putu do tvojih ušiju stoji SOBA koja demolira najskuplji zvuk ako nije akustički tretirana
poyy

džabe
kad sam birala ovaj stan nijedan zid sobe za slusanje nije paralelan sa drugim...treba li da nastavim ili da pricam kako sam pravila nagib na plafonu?![]()
Не спорим гласовне могућности, али један Герман да има харизму Словена у уметности, посебно музици, неће да може.najbolji bariton ikad... dietrich fisher deskau...
ovde u starom snimku kombinaciji sa s. richetrom.....dva genija i schubert

kakav je ovo talibanski stavали један Герман да има харизму Словена у уметности, посебно музици, неће да може
ja govorim o baritonu...samo o tome.Не спорим гласовне могућности, али један Герман да има харизму Словена у уметности, посебно музици, неће да може.![]()

Зезам Злози.kakav je ovo talibanski stav
Да, ту има истине.ja govorim o baritonu...samo o tome.
harizma slovena je posebna tema... nijedan slovenski orkestar kakav god bio fenomenalan ne moze svirati barok... dzaba ti sve, al kad slusas u moskvi mocarta to je da se smejes...
isto vazi kad ti svaba ili englez tumace rachmanjinova ili cajkovskog.... rachmanjinova doduse jos i mogu da naslute neki ako imaju jevrejske korene, ali magiju cajkovskog
hbg tuzno ali istinito..
kao sto politicko umetnicki disident skoro nikada ne moze stvarati vrhunski ako je odvojen od matice kojoj pripada...ima izuzetaka, ali vecina prsne.Да, ту има истине.
Свако стваралаштво иде спрам менталитета коме стваралац припада.
kao sto politicko umetnicki disident skoro nikada ne moze stvarati vrhunski ako je odvojen od matice kojoj pripada...ima izuzetaka, ali vecina prsne.

jel su single ended pilićipilici u lidlu 100 dinara/ kg...rok im je do 7.1.
ja pazarila 6 komad.
У Шоп енд Го белгијска чоколада са лешницима (200 гр) снижена на 99 динара, истек рока исто за којих пар дана.
za sveze meso datum 7.1. nije istek roka. meso inace u svezem stanju opstaje 4-5 dana. pred istek roka bi bio da su ih spustili 5.1., a ne danas.
jel su single ended pilići

Ма ја то знам али има оних који на то лоше гледају. Не знам само који рок очекују.