Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako ce da izabere fajzer ako drzava srbija uveze kineze samo
Zna li se da li ce biti vise proizvodjaca na nasem trzistu?
Ja se bojim da ne naprave nasi lopovi sa kineskim lopovima dil i da preplave trziste njihovom vakcinom

Država Srbija neće da uveze samo kineske vakcine.
Ruski sputnjik, kako li se zove, će biti isto na tržištu ali je živa vakcina. Mislim da je i kineska ziva vakcina. To može u nekoj varijanti da bude problem.
Fajzer je na drugom principu (mRNK) i biće ga ali verovatno u manjoj kolicini, on se nešto i čuva na silnom minusu. Mnogi ljudi imaju veliki strah od Fajzerove vakcine zbog genetskog inženjeringa i grdnih teorija zavere, na tom principu do sada vakcina nije pravljena, nikada u istoriji a sve prvo u ljudima budi strah od rizika razvitka, odnosno da se ne pokaže nešto kancerogeno u godinama koje dolaze iako je taj princip najpre izučavan u terapiji kancera pa onda gripa, kako sam razumela. Ja bih primila i rusku ali bih kinesku izbegla iako je sejk toboz primio u velikom stilu upravo kinesku. Masovnija vakcinacija, prema onome što sam ja čula, biće tek tamo do jeseni.

Ruski sputnjik, kako li se zove, će biti isto na tržištu ali je živa vakcina. Mislim da je i kineska ziva vakcina. To može u nekoj varijanti da bude problem.
Fajzer je na drugom principu (mRNK) i biće ga ali verovatno u manjoj kolicini, on se nešto i čuva na silnom minusu. Mnogi ljudi imaju veliki strah od Fajzerove vakcine zbog genetskog inženjeringa i grdnih teorija zavere, na tom principu do sada vakcina nije pravljena, nikada u istoriji a sve prvo u ljudima budi strah od rizika razvitka, odnosno da se ne pokaže nešto kancerogeno u godinama koje dolaze iako je taj princip najpre izučavan u terapiji kancera pa onda gripa, kako sam razumela. Ja bih primila i rusku ali bih kinesku izbegla iako je sejk toboz primio u velikom stilu upravo kinesku. Masovnija vakcinacija, prema onome što sam ja čula, biće tek tamo do jeseni.
I sta mislis jel bolje ziva ili ne?

Ne bih se gurala u redove za nesto nedovoljno provereno i novo.... da prvo vidim kakve ce reakcije da napravi ostalima
Prirodno je da se ima strah od neceg novog.... e sad odlazak u krajnost sa teorijama zavere je suvisno komentarisati, necu da se bavim budalama

Sto se "zive" vakcine tice vecina je takva koje smo primili u zivotu pa nema razloga da se sad drami oko nje, samo ja licno ne bih kinesku iz vise razloga....
A bojim se da ce nasa vlada tu debelo da mulja sa ugradjivanjem u zaradi sa kinezima i da necemo imati neki izbor na domacem trzistu

sputnik V nije ziva vec vektorska vakcina (humani adenovirus kao vektor, tj 2 razl soja h adenovirusa)

Ja kad sam imala jake gripove bolelo me kad se tusiram od mlaza vode, svaki cm koze ko da mi neko zariva nesto
Уме и коса да боли, тј. корен косе. Како се нека длака помери тако теме главе боли да не поверујеш.
Осетљивији си на све.

Dobro jutro :kafaz:
Vakcinu primati neću osim ako mi pod nekom teškom silom zaprete, meni bi život bio ugrožen da primim i ovu običnu za grip.
Neka kupuje ko šta može i misli da treba, to je preskupo, mada pogledah ima ih kao za razne delove tela i namene.
Hvala mojim drugaricama pa bar vitamine ne kupujem ❤️🍀po svoj prilici teško da bi ih i pila.

Ovima sto daju 60e za kutiju vitamina :lol:
Daju ljudi na svasta...
Evo ti primer ad mleka.
Meni je jedan od glavnih apsurda kad zene kazu “nemam mleka” i onda te pitaju sta da rade jer su im grudi tvrde prepunjene.
U istoj recenici nemaju dovoljno i imaju previse i jos daju ad. :aha:

Ili pitanje koje ad je bolje? :lol:
Svejedno ti je, nijedno zivih celija nema. :aha:

Daju ljudi na svasta...
Evo ti primer ad mleka.
Meni je jedan od glavnih apsurda kad zene kazu “nemam mleka” i onda te pitaju sta da rade jer su im grudi tvrde prepunjene.
U istoj recenici nemaju dovoljno i imaju previse i jos daju ad. :aha:

Ili pitanje koje ad je bolje? :lol:
Svejedno ti je, nijedno zivih celija nema. :aha:
Многе жене су почеле да тврде како је вештачка храна комплетнија и боља од млека. Да ли лажу друге или себе, не знам.
Буде ти жао, али њихова деца реално. Не можеш се око свега кидати.

Многе жене су почеле да тврде како је вештачка храна комплетнија и боља од млека. Да ли лажу друге или себе, не знам.
Буде ти жао, али њихова деца реално. Не можеш се око свега кидати.
Sebe tese.
Vecina nikad nije ni procitala sta pise na kutiji.

Što se tiče Orthomol Immun nije nikakva manipulacija, da jeste probala bih jednom i ne bih više nikad kupila.
Meni, recimo, ono što se rastopi u toploj vodi, Tylohot ili kako se zove, nije nikad pomagalo protiv prehlade. Samo me još zaboli i grlo od njega. Znam da to nisu vitamini i da sadrži i paracetamol, ali to su jedno vrijeme svi hvalili, a meni je bolje ako uzmem sam paracetamol i to je to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back