Шта тренутно радиш? 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj muz ima temperaturu deveti dan,sve preko 38.ne znamo gde da ide da opet snimi pluca,u kovid centru se ceka po 16 sati.privatno mozes snimiti,al nema nigde pulmologa
Mene boli glava i malaksala sam
Svi ostali su dobro
Ako snimi privatno radiolog ce mu reci kakavo je stanje, tj ocitati rtg.
Glava me je bola 3 nedelje svaki jbni dan, a I sada se jedva poponem na treci sprat. Mesec dana od izlaska iz bolnice, cisto da znas...

Ne znam smoki dal je to dobro sti se drzim za sada ili nije, posto mi koji ostajemo cemo crci od posla popunjavajuci smene koje fale

Ja bih ti preporučila nešto a to nešto nije popularno na ovom forumu ali me nije briga. Razmisli o tome da cim se pojavi ovaj Fajzer primiš dozu, makar kod privatnika platila, nece biti Fajzera za sve a oni će prvo vas spricati, u Emiratima su prve dobile sestre iz primarne zaštite, javljeno mi je, primile su kinesku vakcinu. Da te ne uhvati na izmorenost i urusen imunitet radom i nespavanjem korona jer ćete vi i sa vakcinom biti opterećeni, neće ovo stati a ona voli da se nakalemi na akutna stanja. Nakon svega bas Kinezi ne moraju da se vežbaju na tebi. Isto sam preporučila i snaji, ona je upravnica apoteke u sklopu kovid centra, propade žena, propade. Isto pozitivnih svuda.
I drmni sebi neke dobre vitamine.

Smokvo, drago mi je sto ti je bolje, muškarci su uvek malo sporiji od nas, biće tvoje muško dobro...držimo mi vama palčeve pa ćete vi nama i sve prodje...nazad kod slepog miša pa u šumu.

Ma ne mora da znaci
Ja vise ne znam br kolega koji mi je zarazen, sa dobrim delom usko saradjujem
Sa jendnom sam uredno delila grisine, on sutradan temp i poz
Nema pravila uopste, zakacis da nemas pojma gde a ljudi u istoj kuci pa ne zakace
Ja vise ne obracam paznju na to da li je bio kontakt ili ne, stitim se pa kako mi se zalomi
Mnogo je suludo sve
Isto.
Sa obe sam sedela, sta sad.
Ja sam ubedjena sa ce me zaobici

Ja bih ti preporučila nešto a to nešto nije popularno na ovom forumu ali me nije briga. Razmisli o tome da cim se pojavi ovaj Fajzer primiš dozu, makar kod privatnika platila, nece biti Fajzera za sve a oni će prvo vas spricati, u Emiratima su prve dobile sestre iz primarne zaštite, javljeno mi je, primile su kinesku vakcinu. Da te ne uhvati na izmorenost i urusen imunitet radom i nespavanjem korona jer ćete vi i sa vakcinom biti opterećeni, neće ovo stati a ona voli da se nakalemi na akutna stanja. Nakon svega bas Kinezi ne moraju da se vežbaju na tebi. Isto sam preporučila i snaji, ona je upravnica apoteke u sklopu kovid centra, propade žena, propade. Isto pozitivnih svuda.
I drmni sebi neke dobre vitamine.

Smokvo, drago mi je sto ti je bolje, muškarci su uvek malo sporiji od nas, biće tvoje muško dobro...držimo mi vama palčeve pa ćete vi nama i sve prodje...nazad kod slepog miša pa u šumu.
A kako ce da izabere fajzer ako drzava srbija uveze kineze samo
Zna li se da li ce biti vise proizvodjaca na nasem trzistu?
Ja se bojim da ne naprave nasi lopovi sa kineskim lopovima dil i da preplave trziste njihovom vakcinom

U nasoj najvecoj firmi, svapskoj motaonici kablova, proizvodne linije desetkovane, ekonomija u vreme pandemije, u uslovima masovnog razboljevanja, gde na obolelog otpadne nekoliko nedelja bolovanja, ljudski resursi se smanjuju i ceka se da se obnove, gubitak je neminovan.
Moja drugarica koja zivi u Svedskoj kaze da kod njih sve radi,nikakve zastite nigdje,iako je katastrofa od bolesnih i umrlih.

Moja drugarica koja zivi u Svedskoj kaze da kod njih sve radi,nikakve zastite nigdje,iako je katastrofa od bolesnih i umrlih.
Kod nas se stite, dezinfekcija, provere na ulazu, kako u vecim privatnim tako i u ozbiljnim drzavnim firmama, ali ovo je uzelo maha, samo kosi, fali sve vise ljudi, i zaposlenima se citave porodice razboljevaju, pa dok se jedni oporavljaju pokosi druge, ukoliko antitela postoje svega par meseci nece biti dobro, eto kontinuiranih problema.

...isto to je i meni moja rekla neko vece smo se cule, ali nisam bila raspolozena ni da pisem o tome...kaze "bolje da ti ne pricam kakvo je stanje" ona zivi tamo 35 godina nikad nije ni pomisljala da se tako nesto tamo moze desiti....od onako uredjene zemlje dodjose do zemlje haosa i rausla....

A kako ce da izabere fajzer ako drzava srbija uveze kineze samo
Zna li se da li ce biti vise proizvodjaca na nasem trzistu?
Ja se bojim da ne naprave nasi lopovi sa kineskim lopovima dil i da preplave trziste njihovom vakcinom
Mjokj, što bi. Imaćemo kineske i ruske...u GB daju krajem nedelje probne, a kao za 22 nedelje će biti dostupne, s tim što će se dr Smrt postarati do kraja meseca da već bude pelcovanih...

Poslednja izmena:
Nisam gubila čula, ali nekoliko dana sam imala baš jake bolove u mišićima, imala sam osjećaj da će mi iščupati ruku kad su mi mjerili pritisak. Još meni inače nizak pritisak, a oni kao nemoguće da je ovoliki, hajde još jednom, a ja jedva i prvi put izdržala. Pa, onda kao, hajde da probamo drugu ruku, pa onda svašta, ovo su nam novi aparati, nedavno smo dobili, pa dogura drugi za svaki slučaj da provjeri i s njim. Onda dođe nova smjena, pa sve ispočetka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back