pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 161.630
jutros kod hipodroma mislio sam izvrnuće mi vetar kola sa sve mnome u kolima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je karbofiks, u onim okruglim casicama, sa plasticnom kasicicom? U to je dobro mirisalo, ja bi se time rado radio.Ne zna se ništa, sve to lepkom krpljeni mozgovi....OHO i Karbofix hihi, else seća.neko karbofixa sa onom metlicom za uškolu (:
aha miriše ko marcipanSta je karbofiks, u onim okruglim casicama, sa plasticnom kasicicom? U to je dobro mirisalo, ja bi se time rado radio.)))
Hahaha...da, to...ono što su nas učiteljice terale da donosimo, za lepljenje papira...pa kad se stvrdne, katastrofa..Sta je karbofiks, u onim okruglim casicama, sa plasticnom kasicicom? U to je dobro mirisalo, ja bi se time rado radio.)))
pa kako pampir da lepiš sohom
nisam umeo tačkasto taj oho uvek mi dizviniš ispadala količina ko velika slinaТачкасто нанесеш и притиснеш.
Karbofix Maximus, da bre, Justinijanov šurak...(:de se ne sećam muki, de se ne sećam
a skoro čitam ti ja istoriju rimskog carstva i saznam da je bio tada neki političar imenom Papirije Karbon pfffff)))))))))))))))
ne bre nego papirije karbon aloooooKarbofix Maximus, da bre, Justinijanov šurak...(:
Dada, ma izlapeo sam. Taj!ne bre nego papirije karbon alooooo
Пре неки дан сам користила туткало. Отпала ми врата елемента у купатилу. Испали шрафови, разглавиле се рупице.Ја сам волела тај Карбон и његов мирис.
И волела сам дедино туткало, он је правио бурад.
Куда?Pakujem svoj kofer. ☺ Nema nista ljepse.