Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наплатиће ти све што је бата био самосталан :lol:
А шта би се десило да га оставиш, не дираш га, не питаш за домаћи, и пустиш у школу, претходно се договориш са учитељицом да га изриба...ако не уради у 11 увече сам.
Ovako ja :malav:

Tражи да помогнеш или се ти трпаш?
Traži. Ne zna sva slova dobro, pa mu teško ide prvo čitanje zadatka. Posle čitanja obično zapamti šta treba.

Наплатиће ти све што је бата био самосталан :lol:
А шта би се десило да га оставиш, не дираш га, не питаш за домаћи, и пустиш у школу, претходно се договориш са учитељицом да га изриба...ако не уради у 11 увече сам.
Pustila sam ga, jer mi dosadilo da ga zovem po sto puta da krene. Posle je doneo svesku, učiteljica pregledala i na svakoj strani je imao ponešto napisano, fali red, nema crteža, nije obojeno.... Onda je rekao da zbog mene neće da ima sve petice. :mrgreen:

Moja deca su skroz razlicita.
Sinu oduvek kazem Domaci ! On uradi, ja pregledam(kad stignem) i mislim da nikad nije otiaao bez domaceg

Ova mala za tri nedelje dva puta zaboravila, samo vidim u svesci Uciteljica crvenom olovkom napise “nema domaci”, a ona sa kezom meni kaze “Ja zaboravila!” I boli je savrseno uvo :malav:

Sin je bacao svesku u prvom razredu na sred ucionice kad mu je uciteljica ispravila jedno slovo na diktatu! Ima neki trip da mora biti najbolji i imati sve petice.
A mala mislim da ce biti opustena varijanta.

Traži. Ne zna sva slova dobro, pa mu teško ide prvo čitanje zadatka. Posle čitanja obično zapamti šta treba.

Pustila sam ga, jer mi dosadilo da ga zovem po sto puta da krene. Posle je doneo svesku, učiteljica pregledala i na svakoj strani je imao ponešto napisano, fali red, nema crteža, nije obojeno.... Onda je rekao da zbog mene neće da ima sve petice. :mrgreen:
Не због тебе, због себе неће имати, мораш да му објасниш, није он тако мали да не може да схвати, само извлачи своје цењено дупенце...
Мислим да га ти и даље третираш као бебу, јер имаш старије дете, немој да упадаш у ту замку, због тебе ти кажем.

Moja deca su skroz razlicita.
Sinu oduvek kazem Domaci ! On uradi, ja pregledam(kad stignem) i mislim da nikad nije otiaao bez domaceg

Ova mala za tri nedelje dva puta zaboravila, samo vidim u svesci Uciteljica crvenom olovkom napise “nema domaci”, a ona sa kezom meni kaze “Ja zaboravila!” I boli je savrseno uvo :malav:

Sin je bacao svesku u prvom razredu na sred ucionice kad mu je uciteljica ispravila jedno slovo na diktatu! Ima neki trip da mora biti najbolji i imati sve petice.
A mala mislim da ce biti opustena varijanta.
Не ваља ни једно, ни друго, Чичак...мада, мене више излуђује та опуштена варијанта, морам да признам.
Иако сам свесна да такви боље прођу у животу.

Не због тебе, због себе неће имати, мораш да му објасниш, није он тако мали да не може да схвати, само извлачи своје цењено дупенце...
Мислим да га ти и даље третираш као бебу, јер имаш старије дете, немој да упадаш у ту замку, због тебе ти кажем.
Ne znam, meni deluje da sam strožija prema njemu nego što sam bila prema starijem. Mada, ko zna, možda nisam objektivna. S druge strane, ni stariji se nije rodio samostalan, sve smo mi to učili, i kako se uči i kako se pamti i kako se piše, sve...
Objasnila sam mu, naravno, nego mi bilo smešno, kao, vidi šta si sad uradila. :rotf:

Ne znam, meni deluje da sam strožija prema njemu nego što sam bila prema starijem. Mada, ko zna, možda nisam objektivna. S druge strane, ni stariji se nije rodio samostalan, sve smo mi to učili, i kako se uči i kako se pamti i kako se piše, sve...
Objasnila sam mu, naravno, nego mi bilo smešno, kao, vidi šta si sad uradila. :rotf:
Да, сналажљив ће бити, свакако...

J danas ima prvi kontrolni iz matematike sa ocenjivanjem, ocena mu samo zavisi od toga koliko ce biti pazljiv

Imali su prosle nedelje ali on je kijao pa nije smeo u skolu tako da danas radi
A od njih 15, koliko je radilo, njih troje je dobilo jedinice
Meni to nesto mnogo za drugi razred, ja sam ubedjena da smo dobijali samo cetvorke i petice u nizim razredima

Inace nisam ni znala da je i u prvom razredu uciteljica govorila njima koje ocene su dobili(iako je opisno), drugarica mi kaze njena mala prvu ocenu koju je dobila u prvom razredu je bila matematika i to dvojka.
Ja sam mislila da ovaj moj masta da su sve petice jer on meni stalno dolazio i govori petica petica

J danas ima prvi kontrolni iz matematike sa ocenjivanjem, ocena mu samo zavisi od toga koliko ce biti pazljiv

Imali su prosle nedelje ali on je kijao pa nije smeo u skolu tako da danas radi
A od njih 15, koliko je radilo, njih troje je dobilo jedinice
Meni to nesto mnogo za drugi razred, ja sam ubedjena da smo dobijali samo cetvorke i petice u nizim razredima
Да, и мени се чини да смо до 5.разреда сви били одлични...можда смо заборавиле.
Али, нема тога данас, већ после 1.разреда се издвоје по успеху, добри, лоши, са капацитетом, лењи...

Да, и мени се чини да смо до 5.разреда сви били одлични...можда смо заборавиле.
Али, нема тога данас, већ после 1.разреда се издвоје по успеху, добри, лоши, са капацитетом, лењи...
I ja to mislim.
Da smo svi imali petice.
A onda sam skontala da to mom starijem detetu stvara ogroman pritisak, misli da i on mora imati sve petice, pa sad radim na tome i objasnjavam da ne mora.

Inace nisam ni znala da je i u prvom razredu uciteljica govorila njima koje ocene su dobili(iako je opisno), drugarica mi kaze njena mala prvu ocenu koju je dobila u prvom razredu je bila matematika i to dvojka.
Ja sam mislila da ovaj moj masta da su sve petice jer on meni stalno dolazio i govori petica petica
Kod nas je isto učiteljica govorila kakve su ocene.
Imam sličan problem kao i ti sa ocenama.
Juče smo imali pravu dramu zbog 4.
Objasnila sam joj da su sve ocene za đaka,al ona ni da čuje.
Ako ništa drugo sad će biti pažljivija kad radi i neće brzati i lepše će pisati.

I posle se pitamo što se javlja zavist medju decom na tako ranom uzrastu. Nisu opisne ocene uvedene jer neko nema pametnija posla (mada znam da učiteljice lude od toga) nego upravo jer su brojčane besmislene u prvom razredu.

Код нас су неки понављали 3. и 4.
Па смо тако неке понављаче добијали а неке губили из разреда на даље.
Нису сви били одлични. Сви су имали 5 из музичког, ликовног и физичког. Али остало не.

Код нас су неки понављали 3. и 4.
Па смо тако неке понављаче добијали а неке губили из разреда на даље.
Нису сви били одлични. Сви су имали 5 из музичког, ликовног и физичког. Али остало не.

I kod mene isto. Nismo svi bili odlični u nižim razredima.

Ја сам пред крај распуста трећи на четврти разред добила менингитис. И нисам ишла у школу прва три месеца. Уредно сам радила код куће и учитељица ме уопште није штедела када сам дошла. Све ме је пропитала и оценила.
Сада ми то делује претерано са њене стране али ми онда уопште није тешко пало.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back