smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu se vidi kuća gde moje dete živi

Што ја волим шкуре. Много су боље од ролетни. У подне када то затвориш мркли мрак у соби.Na moru se otvara na spolja
Ja se svuda najradije ispricam sa tom starijom generacijom, bake i deke, meni su oni jako zanimljivi, isceretamo se slatko o svacemuJa pijem kafu u lokalnom kaficu, a sto volim da se ispricam sa bakicama u Marks & Spencer kad udjem da vidim sta ima. Kako su slatke, obucene u cvetne printove pa se onda iscaskamo sto je lepa haljina, to je za tebe ti si visoka,Vama bi lepo stajala...
Ovde gde idem u soping je uglavnom starija generacija Engleza i mnogo su mi simpaticne bakice.
Што ја волим шкуре. Много су боље од ролетни. У подне када то затвориш мркли мрак у соби.
Pogledajte prilog 742138
Ja ovo znam pod nazivom zaluzineШто ја волим шкуре. Много су боље од ролетни. У подне када то затвориш мркли мрак у соби.
Pogledajte prilog 742138
A moguce i da je to, sto kazes vremenom samo ta zuc ispliva vanА ја мислим да их не нагрди старост, пре ће бити да то чучи негде у њима, па експлодира кад попусте кочнице.
Dobro je, da ne bude ko sa soknamaИсто су ти жалузине и шкуре...

Саће видимо кад дође АфроDobro je, da ne bude ko sa soknama![]()

Ne bi mogle ove nase roletne, morao bi neki drugi sistem. Onda I pranje, kako bezbjedno pristupiti spoljnjoj strani ako se otvara ka spolja.Не мораш да склањаш завесу ако је имаш. Стварно је боље тако.
a moraš imati i talenta za te stvari, ne može to svakoJa volim te uradi sam stvari
A hvala bogu na youtube ima sve objasnjeno
na ovaj način je uvek ružno,Vala bas
Nekad ne znas da l da kazes hvala ili nosi se
Kao pohvale te,a osecas se![]()
Skrolujes/ignorises budale i lepo tina ovaj način je uvek ružno,
ne znam zašto je teško uputiti ženi kompliment lepo sročen i pristojan,
mrzim banalnost jer to je u stvari vid uvrede

sad sam napravila, nista jela nisam a nesto moram pa mi ovo laganoJa ovo znam pod nazivom zaluzine
Jel to sad isto ili sam ja nesto pomesala??
Obozavam ih, cak sam htela da stavim ovde ali nije bilo opcije da se kombinuju sa pvc prozorima jer kod mene nema de da se kace na fasadu pa bi moralo na okvire prozora.... tako da sam zavrsila sa odgovarajucim roletnama uz te profile
Ako ikad ponovo budem zivela u kuci ima da metnem to, na kucama je lakse to staviti
Читам на кревету, и већ замишљам шункице, качкаваље и сл.ђаконије на чаршафу или прекривачу, јаојJeste nekad redjali na krekeru sunkice kackavalje i sl djakonije pa to tako grickali ko koktel sendvice ?
Sto ja to volim jojsad sam napravila, nista jela nisam a nesto moram pa mi ovo lagano

И у Црној Гори се користи.i ja to znam kao zaluzine, meni je skure hrvatski izraz.

A pa da obavezno nesto po marfiju padne da uflekaЧитам на кревету, и већ замишљам шункице, качкаваље и сл.ђаконије на чаршафу или прекривачу, јаој![]()

Ja volim onu njegovu ja sam samo vagabundooooooo mene ljubit to je ludoooooo"... ништа ме не боли
ако он те воли
више него јаааа!"
![]()