- Poruka
- 9.958
Pratim novosti sa kanala na tjubu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I plus ima velike sesi za dobar i dubok san.Trojo ekspertu, svaka čast
imam drugaricu koja je sama izmenjala vinas pločice na podu i na zidovima u kuhinji,
ručno hoblovala parket jer je tapison bio zalepljen, strugala jednu po jednu pa lakirala posle,
cenim žene koje se ne boje da ''urone'' u te radove
a bezveze ti ovoI plus ima velike sesi za dobar i dubok san.
Sve što imaš i što ti ne treba je bez veze.a bezveze ti ovo
Ja volim te uradi sam stvariTrojo ekspertu, svaka čast
imam drugaricu koja je sama izmenjala vinas pločice na podu i na zidovima u kuhinji,
ručno hoblovala parket jer je tapison bio zalepljen, strugala jednu po jednu pa lakirala posle,
cenim žene koje se ne boje da ''urone'' u te radove
Vala basa bezveze ti ovo
Zamisli ides u ulicom i nepoznati lik ti tako nesto dobacuje. Ja ne vidim razlikuVala bas
Nekad ne znas da l da kazes hvala ili nosi se
Kao pohvale te,a osecas se![]()
E pa bravo, svaka častNezgodno mi u kuhinji, moram da se penjem na sudoperu. Moram muza da cekam da mi drzi gde treba
Al sam okacila u sobiPogledajte prilog 742062

Jeste ali ako reagujes desi se da te napadnu kako si gruba, kako ne znaš za šalu ili da primio kompliment, tamo ovamo opet ispadnemo mi krive, a oni kao fini i bezazleni.Ima dosta toga i ko kaze.neko ti je bezazlen,pa mu i ne uzimas za zlo.a od nekog to bas zvuci kao uvreda
I do nas je sto ne reagujemo uvek sa stop,to se ne sme
kako se prozori cudno otvaraju na spoljaNezgodno mi u kuhinji, moram da se penjem na sudoperu. Moram muza da cekam da mi drzi gde treba
Al sam okacila u sobiPogledajte prilog 742062
kako se prozori cudno otvaraju na spolja
Jel to cudno, nemam pojma nisam obracala paznjukako se prozori cudno otvaraju na spolja
Kod nas se ovde sve otvara na unutra, ali mislim da je to bolje iz više razloga.
Recimo meni je stan mali i da bi jedan prozor otvorila morala bi da sklanjam lampu, plus sve što mi stoji na onoj dasci od prozora. Zato njega nikad i ne otvaram. Da je na spolja ti bi bilo super.Не мораш да склањаш завесу ако је имаш. Стварно је боље тако.
Na moru se otvara na spoljaKod nas se ovde sve otvara na unutra, ali mislim da je to bolje iz više razloga.