Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja idem da kupim masinu za tesanje i busilicu. Dosadilo mi da cekam muza da organizuje druga da dodje da okaci ove roletne sto sam kupovala 3 meseca. I da istesem vrata da moze tepih ispod da stane.
Imam i luster da se okaci, ali to vec moram njega da cekam strah me oko struje da cackam.

Čičak, Noska tražiš?
Nemoj to, ne zbog pritiska usisivača već je možda ta smola vlažna, od bazena, kupke nakon bazena i tog wax-a pa kada uperis 5 bara i vadiš možeš joj prehladiti uvce a onda da mučite solidnu muku.
Bolje je povedi kod lekara koji će sterilnim instrumentom fizički da izvuče ili da ispere ali bez produvavanja uva.
Ne vredi.
Odvescu je.
Hvala

Ja idem da kupim masinu za tesanje i busilicu. Dosadilo mi da cekam muza da organizuje druga da dodje da okaci ove roletne sto sam kupovala 3 meseca. I da istesem vrata da moze tepih ispod da stane.
Imam i luster da se okaci, ali to vec moram njega da cekam strah me oko struje da cackam.
Svaka kuca treba imati po jednu ovako vrednu osobu.
Ps. Za rodjendan trazi gradjevinarski slem da ti kupi :)

Za sat vremena ce mi se javiti dr pa cu da vidim.
Da li da je vodim na ispiranje ili sta.

Izvinjavam se sto sam dosadna...
Slobodno nastavite i ignorisite me
Ja cu da pisem kao da pricam sebi u bradu :lol:
A mogla bi i prvu kafu danas da skuvam

Biće sve u redu. I ja se presečem za svaku glupost koja mi dete dirne. Čini mi se lakše bih imala čir na svojoj nozi nego bubuljicu na njegovoj.

Mm - su čistili, sada mi rece. I to smo bili u braku. Ja se ne sećam. Kaze nakon mora nekog je išao jer je bio gluv, izvukli su mi kilo cerumenta bez ispiranja i pinceta. Kazao je doca da sw to skupljalo dugo. Samo vakuum aparat je upotrebio. Zaboravila sam jer je otišao kao na kafu.

Чичак, овде нико не пише злонамерно, нарочито кад су деца у питању, слободно јави шта сте урадили...
Znam. Ne ljutim se. Ozbiljna sam. ;)
Dosadna sam samoj sebi kad za nesto zapnem.
I kad me nervira a nervvira me sto vidim to a ne mogu da joj izvucem.

Skroz je drugacije od onog snimka koji je fabrika postavila. Uopste nije na sredini i nije lepljivo, vise je suvo, kao listici, samo sto ne ispadaju. Ona verovatno ima uske te kanale. To je zalepljeno skroz okolo kao belo svetlo zuto, i to njoj ne smeta uglavnom. Dr nam je rekla da ne diramo posle ispiranja. Sad je problem sto je nabubrilo od vode.

Biće sve u redu. I ja se presečem za svaku glupost koja mi dete dirne. Čini mi se lakše bih imala čir na svojoj nozi nego bubuljicu na njegovoj.

Mm - su čistili, sada mi rece. I to smo bili u braku. Ja se ne sećam. Kaze nakon mora nekog je išao jer je bio gluv, izvukli su mi kilo cerumenta bez ispiranja i pinceta. Kazao je doca da sw to skupljalo dugo. Samo vakuum aparat je upotrebio. Zaboravila sam jer je otišao kao na kafu.
Bas tako.
Hvala vam svima...
Da znam da neko ima taj vakum aparat odmah bi je vodila.
Resicemo...

Zene moje i muski,
Pokusavam ovoj maloj da otcepim usi?
Dajte savete?

Od rodjenja ima te cepove(koji kao da su kamen), stoje tu, dva puta su joj ispirali usi, nije izaslo nista.
Sad kako ide u bazen zacepe joj se usi tj.voda ostane iza tih cepova i nervira je.
Konacno uzmem taj neki wax (sastav maslinovo ulje), i juce posle kupanja(opet kuka zacepljeno), naprskam joj(jedno je ok), a ovo jedno se valjda od vode jos rastopila ta smola u usima i sad je skroz zacepljeno, vidim.

Sta sad da joj radim?
Ja mislim da bi ti fišeci pomogli. Ima ih i u redovnim apotekama a prave ih i pčelari. To je 3 minuta posla, ne može da škodi a može pomoći. Ukucaj u pretragu fišeci za uši

Cula se sa dr.
Kaze da samo stavljam taj waxol i da ce za dva tri dana sve ispasti. Da ne vodim na ispiranje.
Smirila sam se.

И убудуће јој после купања чисти видљиви део ушног канала штапићем, поћи ће у школу, спрдаће се деца с њом због прљавих ушију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back