Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пијем кафу. Укључила сам климу пре 8.
Не радим данас. И баш ми је жао што ми лето овако узалудно пролази. Нема оног полета, глади за животом,...
Волела бих да овај период могу да преспавам.
Синоћ је било таааако вруће (на сред баште локала сам извукла брус испод хаљине (где је Тара? :lol: ) и махнито млатила лепезом повремено и испод хаљине, каже другарица: ти као оне шпанске Циганке :lol: ), не знам да ли ћу вечерас уопште негде. А градска купалишта и базене не волим, само море.
Душа ми вапи за купањем уз залазак сунца...

Пијем кафу. Укључила сам климу пре 8.
Не радим данас. И баш ми је жао што ми лето овако узалудно пролази. Нема оног полета, глади за животом,...
Волела бих да овај период могу да преспавам.
Синоћ је било таааако вруће (на сред баште локала сам извукла брус испод хаљине (где је Тара? :lol: ) и махнито млатила лепезом повремено и испод хаљине, каже другарица: ти као оне шпанске Циганке :lol: ), не знам да ли ћу вечерас уопште негде. А градска купалишта и базене не волим, само море.
Душа ми вапи за купањем уз залазак сунца...
Meni je ove godine propao odlazak na divcibare,pa odlazak na more.a najverovatnije otpasce i srebrno jezero,jer su mi rane od pada jos uvek otvorene,a treba da putujemo u ponedeljak.za ovu godinu imam jos plan odlazak na more u septembru ili oktobru i nova godina u crnoj gori.sve sam isplanirala,samo jos da propadne...

Meni je ove godine propao odlazak na divcibare,pa odlazak na more.a najverovatnije otpasce i srebrno jezero,jer su mi rane od pada jos uvek otvorene,a treba da putujemo u ponedeljak.za ovu godinu imam jos plan odlazak na more u septembru ili oktobru i nova godina u crnoj gori.sve sam isplanirala,samo jos da propadne...
И ја се надам мору у септембру бар.
Сада ми се у Турску не иде, мислим иде ми се сада али ми се не иде у Турску. Имамо ли другу опцију!?
Сину сам, када је пошао рекла да понесе лаптоп, ако опет буде настава од куће, свеједно му је где је. Боље на мору. Па после предавања на плажиу, боље него да се чвари овде. Може остати и до краја октобра, док може да се купа.

Хајде, држим фиге и теби и себи и свима нама да се искобељамо :zag:

И ја се надам мору у септембру бар.
Сада ми се у Турску не иде, мислим иде ми се сада али ми се не иде у Турску. Имамо ли другу опцију!?
Сину сам, када је пошао рекла да понесе лаптоп, ако опет буде настава од куће, свеједно му је где је. Боље на мору. Па после предавања на плажи него да се чвари овде. Може остати и до краја октобра, док може да се купа.

Хајде, држим фиге и теби и себи и свима нама да се искобељамо :zag:
Opcija ti je albanija.kazu da je cisto,bezbedno,ljudi su srdacni,povoljno je.budi avanturista

Opcija ti je albanija.kazu da je cisto,bezbedno,ljudi su srdacni,povoljno je.budi avanturista

Drugarica koja je turistički vodič kaže da ima odlična iskustva sa njima i da je oni jedini nikad nisu prevarili za plaćanje. Kad i koliko kažu, toliko dobije. Takodje nikad joj se nije desilo da ono što dogovori za grupu ne bude kako je dogovoreno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back