- Poruka
- 121.781
Ja moram da guglam da vidim sta je sad ovo, pojma nemam sta se desavakazem ti spomenik hariju poteru.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja moram da guglam da vidim sta je sad ovo, pojma nemam sta se desavakazem ti spomenik hariju poteru.![]()
Saruman koji stoji na polomljenoj kacigi darta vejderAJa moram da guglam da vidim sta je sad ovo, pojma nemam sta se desava
Pitam zato sto znam da se plaši, pa me začudi kako ode sama. Bilo bi i dobro da je imala neku drugaricu da ide sa njom.Jok sa tri drugarice pa ce posle u klub na djuskanje
Pa naravno da je sama
Nista, a šta će biti videćemo, valjda.A sta je sad u toj staroj zeleznickoj stanici?
majko mila ovo bruka ko u skoplju sa a makedonskim, rugloMa kakvi, samo se obukla expresno i rekla idem dok me ne ukoci strah, i ode....Pitam zato sto znam da se plaši, pa me začudi kako ode sama. Bilo bi i dobro da je imala neku drugaricu da ide sa njom.
To moji rade vec godinamaШто се других вештина тиче, главна фора је била искочити из љуљашке у пуном залету.
Или висити главом на доле на пењалици.

STa dve godine... pre neki danApsolutno, pa ko dalje pobednik.
Pre jedno dve godine sam se spuštala na tobogan, da li treba da naglasim da sam odletela jedno 5 metara, o prizemljenju da ni ne počinjem![]()

I ja.Ja sam imao poniku, plavu.
Lepo sam je vozio, dosta dugo.

Рекла сам ти да се уклапа у амбијенАтA na koju foru ide srednjevekovni vladar sa zgradom iz 19.veka
Bogtejebo ako su oni normalni
Zena si od ukusa vidi seРекла сам ти да се уклапа у амбијенАт
И стилски и историјски.

Aha, ok. Ja se isto plašim ali idem kad moram šta ću. Razumem je, strah je čudo.Ma kakvi, samo se obukla expresno i rekla idem dok me ne ukoci strah, i ode....
Drugarica bi samo kocila stvar, onaj ko nema iskustva sa time bi samo naneo vise stete, svojim zapitkivanjem tipa jesi ok drs se bice sve ok i sl moze samo da smeta....
Za kliniku cu vrv ja morati da je vodim i taksijem i posle nazad, tamo ce da je cerece
Za mazestik sam znala da joj nece nista uraditi sad, ne smeju rekla sam joj jos kad sam videla snimak, pa sam je samo pustila sad neka ide nek se malo vezba, vise je doslo ko setnja....
Nista sto bi nama znaciloE Smoki jesi videla kako se može u CG?
Ja ne znam sta je sa tom gradskom decom.
7 godina i uci da vozi bajs.
Evo bratov mali od 8 ne zna, ja ga ucim. Vozaju ga na pomocnim. Strasno...
Moji su sa 3 i 5 naucili. A u komsiluku imamo malog koji ima 3 godine i vozi bajs vec pola godine. Njega kad vidim ja se rasplinem od miline, najmanji moguci bajs na svetu i on koji pici kao sveti Ilija na njemu...
Ps. I ja sam to isto gradsko dete koje je ucilo da vozi bajs od 7-8 godina... sramota... sta su ti roditelji radili svo vreme... sad cu da ih pitam
Tako i mi svi govorimo
Na psu rana na psu i zaraslo![]()
Ležim pušim cigaretu i razmišljam o sutrašnjim obavezama moram da odem da kupim cipele i moram da odem da podignem 15.000 od jednog tipa ali me mrzi pa ću otići u Četvrtak.Tišina je apsolutna i čujem sopstveni pritisak.Ustvari evo sad neki pas laje jako daleko.Evo prošao neki auto.
sada nista a bice muzejA sta je sad u toj staroj zeleznickoj stanici?
Zdravije je, zbog samog razvoja dece, ravnoteze, itd...A sto moraju da nauče sa 3 i 5 bilo šta?
Zasto roditelji prave pritisak tako maloj deci?
Meni to uopšte nije jasno.
Mi kupimo i stavimo na vidno mesto. Ako hoce on pridje. Ako nece ne prilazi.
Nema pritiska i nema etikete.
Moj lični primer. Ja sam naučila bajs da vozim sa skoro 7 godina. Sa toliko sam proplivala. Nikada nisam volela bajs. Nikada nisam volela da plivam. Nikada se nisam vešala o penjalicu i nikada nisam skocila zgrcku preko kozlica. Kada si visok i dugonog imaš visoko težište, ta deca brzo rastu, noge su im dugačke, ruke su im dugačke. Uopšte nema potrebe siliti rano stvari. Sve to legne na svoje biološki, kada je dete samo spremno.
Uzgred, nije obaveza ni da se voli bicikla.

Kakva je razlika?I šta bi uopšte sa 15.000 DINARAMене не би мрзело.
nekom smeta klima?Jjebem ti sparinu i leto i sve vise
Nema vazduha, stoji ne mrda, nema promaje
Pogusicemo se