- Poruka
- 63.764
Разлика од дијалекта до дијалекта, знаш да ми имамо веоооома необично поимање језикаNa mom dijalektu madjarskog ovo znaci seks u najavi, a koliko vidim svi to prevode kao blizenje kraja radnog vremena.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Разлика од дијалекта до дијалекта, знаш да ми имамо веоооома необично поимање језикаNa mom dijalektu madjarskog ovo znaci seks u najavi, a koliko vidim svi to prevode kao blizenje kraja radnog vremena.![]()
Па опет, и за то мало треба отићи. Баш безвезе.Ne radim, samo malo da pomognem, I nije to naredba nego molba![]()
Bar ne radite dok ste na bolovanju:/
Е, то је љубавJesam u jedno dva navrata, ali ništa veliko, ukoliko im se ne javiš onda te ogovaraju, baš i nemaju preterane skrupule
Inače, krenem ja danas na posao i negde na pola puta skontam da sam zaboravila mob.
Ok, potprašim guzicu, izvrnem se usput triput od manjka kondicije, još danas od svih danas obujem štikle.
Vratim se kući, a njega nigde nema, pretrnem naravno, jer sam bacala smeće, znajući mene realno je očekivati da sam ga frknula s lubenicom, i tek skontam da je stan bio jednom zaključan, a ne dvaput kako sam ga ostavila.
Siđem dole, utvrdim da nam nema auta, otrčim na taksi stajalište u nadi da ću naći neko vozilo, jer naravno nemam tel da ga pozovem, dođem na posao i vidim žmua ispred kako me čeka sa telefonom. Danas sam kompletni idiot![]()
Da mi je mozak ovog da se odmorim
Оооо, добро јутро!Da mi je mozak ovog da se odmorim![]()
Gundj gundjОооо, добро јутро!
Kako je divanJesam u jedno dva navrata, ali ništa veliko, ukoliko im se ne javiš onda te ogovaraju, baš i nemaju preterane skrupule
Inače, krenem ja danas na posao i negde na pola puta skontam da sam zaboravila mob.
Ok, potprašim guzicu, izvrnem se usput triput od manjka kondicije, još danas od svih danas obujem štikle.
Vratim se kući, a njega nigde nema, pretrnem naravno, jer sam bacala smeće, znajući mene realno je očekivati da sam ga frknula s lubenicom, i tek skontam da je stan bio jednom zaključan, a ne dvaput kako sam ga ostavila.
Siđem dole, utvrdim da nam nema auta, otrčim na taksi stajalište u nadi da ću naći neko vozilo, jer naravno nemam tel da ga pozovem, dođem na posao i vidim žmua ispred kako me čeka sa telefonom. Danas sam kompletni idiot![]()
Ne idem, radim od kuce. Zato me I cima posto smo jedno vrijeme radili ovako pa sad dodje na isto.Па опет, и за то мало треба отићи. Баш безвезе.
А јеси нам ти већ на трудничком?
Jel ti nikad ne izlazis da pusis?A ja tek došla
Ne znam jesam li vam rekla, ali mrzim drugu smenu![]()
ona ne pusiJel ti nikad ne izlazis da pusis?
a ti lepo stanes, parkiras bicikl ispred, udjes i kazes: Cao ja sam Smokva i zelela bih da ostanem anonimna
Pa da te vidim dok jezdim na bicikleti
Gde mene nadje da stavljas u anonimusea ti lepo stanes, parkiras bicikl ispred, udjes i kazes: Cao ja sam Smokva i zelela bih da ostanem anonimna![]()
pa to sve bre zato sto si ti skromnaGde mene nadje da stavljas u anonimuse,ja sam bre za naslovnicu
Samo zatopa to sve bre zato sto si ti skromna![]()