Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ustala sam rano, pa se vratila u krevet. Spava mi se još uvek, ne pijem kafu i ne boli me glava. Totalno sam kontraprotivna. :lol:
i ja sam ustala rano i odvela psa u setnju, ali je napolju tako sparno i tako kidisu komarci kad pridjes zbunu, a o sumi tek da ne govorim, da smo se vratile prilicno brzo
popila sam i caj i dve..tri case vode i pojela pahuljice sa borovnicama za dorucak, stavila zelenu boraniju da se skuva za salatu uz piletinu, pijem drugu kafu, odgledala sma divan divan film indijski zacin za francuski nacin i mnogo sam srecna jer do skoro nisam imala zivac za takve filmove
cerka se sinoc vratila sa kampovanja i prica mi oduseveljeno o utiscima..
meni se baterije pune kao da sam isla i ja..dok nije dosla do dela o devojci koja im je svima kvarila raspolozenje
tih 5 minuta njene price osecala sam se kao da me neko ubacio u veliki bubanj od ves masine i gadjao stenama..smvlaveljeno
jedva sam cekala da zavrsi, nisam htela da je prekidam i bas mi je laknulo kad je zavrsila
nemam vise kapaciteta za ruzne vesti

budi pazljiva sa tim, jer ta bol moze da bude samo reflektujuca sa pravog problema
moja sestra nije obracala paznju na bol u ledjima, pa joj je samo skocni zglob otkazao iz cisa mira na ravnom i polomila ga
godinu dana je posle trajala rehabilitacija uz tri operacije
Ja sam sinoć istegla nogu, loše sam stala, ali me samo preseklo i nastavila sam dalje. Jutros me opet žiga... Otkud znam, sva sam se rasklimala.

Како ће изгледати живот 2022.године...ху керс, почела сам да живим као браћа Цигани, дан за даном...Крсто, од мене клик добити нећеш :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back