- Poruka
- 63.764
Што си се Смоки растужила, то је само Информер 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde, nek je sa srecomМој муж и ја опет бијемо жене![]()
a ovo sorosevski ti okej : ))))))sorosovski magarac opet bije zene...
tata vam je magarac![]()
opa autosovinistkinja : )))))))Autosovinisticki pacov opet bije zene![]()
Нада умире последњаajde, nek je sa srecom
ne bi li i vama kapnijo neki stambeni kompleks u bugarskoj
e pa za to ces se morat reinkarniratMeni se ne svidja moja sintagma
Nekako mi je mlaka, moglo bi to krvavije
Јес, па да их тужиш...ово су ти општа места на која смо огуглали последњих 30 година.Meni se ne svidja moja sintagma
Nekako mi je mlaka, moglo bi to krvavije
Sledeci pit pazljivije da birame pa za to ces se morat reinkarnirat
biraj pazljivo
Svidja mi se smokvina bas nakicenaЈес, па да их тужиш...ово су ти општа места на која смо огуглали последњих 30 година.
ili jednostavno laziSledeci pit pazljivije da biram![]()
i menilunjino mi je favorit![]()
Да поновимо лекцију, не постоји добра и лоша реклама, само цепај...Ja cu da podmitim za bolji naslov![]()
Kako je seka jednom rekla bitno da se pise o meni nebitno je staДа поновимо лекцију, не постоји добра и лоша реклама, само цепај...
specijalneКакве куглице?
Ма, иди, бре, ја мислим ви мачковима спремате неке стварно посебне куглице за клопуspecijalne
jeste, ja svojima pravim sushi svaki danМа, иди, бре, ја мислим ви мачковима спремате неке стварно посебне куглице за клопу![]()
Откуд ја то могу да знам, на Шта кувамо данас нико ништа не пише о менију за животињке, сем Дајв...jeste, ja svojima pravim sushi svaki dan
kavijar, doduse, samo vikendom
a i divka to radi samo da iznervira tradicionalisteОткуд ја то могу да знам, на Шта кувамо данас нико ништа не пише о менију за животињке, сем Дајв...