Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drz se @Kvinsi :) :zag:
razmisljam da promenim nik u mentalitet stada ili politizacija, s obzirom na to koliko sam puta u poslednja dva dana samo na forumu procitala ove tri reci. onda cu stalno da pisem nesto mnogo zanimljivo (koliko mi trajao najduzi sex, sta mislim o kvantnoj fizici, tako, te neke zanimljivosti), da bi me citirali i da svaki put oci izbije ebeni MENTALITET STADA lol
beee

drz se @Kvinsi :) :zag:
razmisljam da promenim nik u mentalitet stada ili politizacija, s obzirom na to koliko sam puta u poslednja dva dana samo na forumu procitala ove tri reci. onda cu stalno da pisem nesto mnogo zanimljivo (koliko mi trajao najduzi sex, sta mislim o kvantnoj fizici, tako, te neke zanimljivosti), da bi me citirali i da svaki put oci izbije ebeni MENTALITET STADA lol
beee
Vidis kako se lako zapamti.
Samo treba ponavljati iznova i iznova! :lol:

Mentalitet stada! Tacka :malav:

Vidis kako se lako zapamti.
Samo treba ponavljati iznova i iznova! :lol:

Mentalitet stada! Tacka :malav:
dobro Cile, ti si individualac to se odmah vidi.
nije stado toliko lose, ako napadnu vukovi imas vece sanse da prezivis u tom istom stadu.
stajati gordo sam zvuci uzviseno, ali ako nas vec izjednacavas sa ovcama...oce vuk da capi usamljenu ovcu, ja da ti kazem.

ebo drzavni posao, izvor su tolikih postapalica, da oslepim svaki put kada ih neko citira.

politizacija!
mentalitet stada!

I da kažem još da sam počela da pijem zeleni čaj umesto crne kafe u ovom podnevnom terminu i da se tripujem da mi baš godi :lol:
stavis nesto u caj ili na suvo?
ja taj zeleni nikada nisam uspela da prihvatim, odvratan mi je, a znam da je dobar i sve. i donosili su mi svakakve odasvud, ali ne vredi...usta mi budu kao posle drenjina iz maminog sela, na letnjem raspustu.

stavis nesto u caj ili na suvo?
ja taj zeleni nikada nisam uspela da prihvatim, odvratan mi je, a znam da je dobar i sve. i donosili su mi svakakve odasvud, ali ne vredi...usta mi budu kao posle drenjina iz maminog sela, na letnjem raspustu.

Trebalo mi je vremena da ga zavolim, nisam mogla solo, morala sam sa limunom i medom ili đumbirom ili nečim, onda sam otkrila teekane zen (kojeg btw nigde ne viđam u zadnje vreme), a sad pijem solo, bez ičega, naviklo mi se nepce.
Prija mi, osećam se kao da sam se umila hladnom vodom kad ga popijem, i što je najbitnije (da me smokva ne bi grdila <333) uz njega ne moram ništa slatko da pojedem.

Trebalo mi je vremena da ga zavolim, nisam mogla solo, morala sam sa limunom i medom ili đumbirom ili nečim, onda sam otkrila teekane zen (kojeg btw nigde ne viđam u zadnje vreme), a sad pijem solo, bez ičega, naviklo mi se nepce.
Prija mi, osećam se kao da sam se umila hladnom vodom kad ga popijem, i što je najbitnije (da me smokva ne bi grdila <333) uz njega ne moram ništa slatko da pojedem.
ima ga u novom merkatoru, da ti uzmem, pa da posaljem za NS?

Sta je bilo kod dr?
Kaze doca da je pozitivno lakse bi mu bilo znao bi sta da mi radi, ovako je zbunjen :rotf:
Reko pa jesu cesto netacni
Pa jesu
Pa kazem ja ajde onda kad drzava casti da obrnemo jos jednu turu ;)
Ajde moze
:rotf:
Ko da smo u kafani

Ma nista on po krvnoj slici pretpostavlja da je bakterija ili neki drugi viris, i da sam za dom zdravlja da oni sad tamo preuzmu dalje
Ako i drugi test bude negativan onda picim u dz na dalje kontrole
Ako bude pozitivan odma kod njih u infektivnu da odem

Trik pitanje: ako drugi bude lazno pozitivan sta onda :rotf:

Kaze doca da je pozitivno lakse bi mu bilo znao bi sta da mi radi, ovako je zbunjen :rotf:
Reko pa jesu cesto netacni
Pa jesu
Pa kazem ja ajde onda kad drzava casti da obrnemo jos jednu turu ;)
Ajde moze
:rotf:
Ko da smo u kafani

Ma nista on po krvnoj slici pretpostavlja da je bakterija ili neki drugi viris, i da sam za dom zdravlja da oni sad tamo preuzmu dalje
Ako i drugi test bude negativan onda picim u dz na dalje kontrole
Ako bude pozitivan odma kod njih u infektivnu da odem

Trik pitanje: ako drugi bude lazno pozitivan sta onda :rotf:
Ako si pozitivna,velika verovatnoca je da je ili ce biti i mama,a ona isla da snima zube :(
To kao domine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back