- Poruka
- 29.459
Једва чекам да не морам да их носим. Имам две платнене и перем их на руке.
mozda i ne docekamo.

spremaju nas za jesen.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једва чекам да не морам да их носим. Имам две платнене и перем их на руке.
mozda i ne docekamo.
spremaju nas za jesen.![]()
Moze od muslina, one ne sluze nicemu osim da ispunis zakonsku regulativua jel moze maska sa neki tajnim otovorom da moze normlno da se dise i udise vazduh iz vazduha, a ne iz maske?![]()
Uostalom, imaš vremena da razmisliš, prvo šijem za @Tonci Provala, ako joj je ok model. Posle ide @Metla na vestici, @Stevcina zabica za kraj meseca. Ostali neka mi se jave u pp, jer sam zaboravila. Znam da su dečije, za vaspitačice.![]()
Живот нам се претворио у г****.
Pa realno, imam ja još od tog materijala, ali malo se vidi da se prao.pa svidza mi se![]()
Može, provučeš slamčicu dole i dišeš.a jel moze maska sa neki tajnim otovorom da moze normlno da se dise i udise vazduh iz vazduha, a ne iz maske?![]()
@Little Redhead профи, али нисам ни сумњала![]()
Stidim se, šta drugo da kažem.Zar mene da zaboraviš a nabacila sam ti tezgu u državnoj firmi? Zatečena sam![]()
Nemam muslin uopšte. Mogu da potražim po netu, čim mi sredstva dozvole.Rednoslava a od muslina imas samo dosadne boje jel???
Pa realno, imam ja još od tog materijala, ali malo se vidi da se prao.
Može, provučeš slamčicu dole i dišeš.
Stidim se, šta drugo da kažem.
Ali, zapisala sam u tefter, nego nisam znala gde mi je šivaći tefter.
Onda potražiš te od muslina.meni treba neka koja smao ispunjava zakonsku formu, za zastitu mi puce stikla.![]()
meni treba neka koja smao ispunjava zakonsku formu, za zastitu mi puce stikla.![]()
Ставиш цедиљку за чај на уста и доста ти је.
Opusteno nema veze.... kasnije kad razvijes biznisNemam muslin uopšte. Mogu da potražim po netu, čim mi sredstva dozvole.![]()
ta samOnda potražiš te od muslina.
Mada, ja sam ovaj sad model testirala na mužu, kaže da se mnogo lakše diše ispod ove nego one kao hirurška. Jer kod ove ostane slobodan prostor dole. E sad, za žene koje nisu glavate kao ja, može malko manja da bude.
Neglavata?ta sam![]()
bas takoNeglavata?![]()
Sad ču upišem u tefter "Žaba, neglavata". Samo da ga nađem.bas tako![]()
Pa nemoj da spavaš, sedi s nama.Gledam film na rts, ne spava mi se![]()