- Poruka
- 121.764
Upisi i da je daskaraSad ču upišem u tefter "Žaba, neglavata". Samo da ga nađem.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upisi i da je daskaraSad ču upišem u tefter "Žaba, neglavata". Samo da ga nađem.![]()
Pa neću brus da joj šijem. Mada sličan je model.Upisi i da je daskara![]()
Nemam problem sa psovanjem kad mi dodje.Maска је добра јер можеш да псујеш себи у браду а да нико не види. И чува анонимност.![]()
Nemam problem sa psovanjem kad mi dodje.
Ali slabo psujem, pred decom pogotovo.
Ovde moras, ne pita nas niko dal ocemoCedina zena je rodjaka muzeve rodjake i zena je ok. Bas normalna. Kazu.
A meni je Cedica jedino musko medju politicarima.
Dalje, maske, i dalje ne nosim, i nikad mi je niko nije ni trazio. Evo danas u pekari. Ili u radnji, butiku... gde god ulazim... sama ili sa decom... nikad je nisam stavila niti mi je iko trazio
Bunite se.Ovde moras, ne pita nas niko dal ocemo
Bunite se.
Pa nesto im je taj pokusaj otiso malko u stranuBunite se.
To jeste.Ти не улазиш у градски аутобус са педесет људи па те баш брига. Ми улазимо.
To jeste.
Nego kad ste izvojevali da nema vanrednog protestima, i ovo biste ...
Posto ce cile biti prva u redovima na protestima u kuli kad im uvedu obavezne maske, jeste da.....pa je dosla da nam pametuje, otvara cakre i prosvetljava aure
Ja cu da budem trener za umetnicko klizanjeАјмо сви у тренерску школу. Ја ћу да спремам гимнастичаре за Олимпијаду, имам дупло више стажа него што се тражи.
Ma kakviМетло, јеси одвукла маторог шишмиша на снимање на крају баладе?
Ma kakvi
Sve sam moguce metode isprobala
Ostalo jos samo batine
Skuvacu je u corbu od slepog misa
Ovo dete me vise slusa od nje![]()
Јел има она болове, како подноси све то, мучена душа?Ma kakvi
Sve sam moguce metode isprobala
Ostalo jos samo batine
Skuvacu je u corbu od slepog misa
Ovo dete me vise slusa od nje![]()
Ma ceo vikendЈел има она болове, како подноси све то, мучена душа?
Nasla sam snimanje jefino cela vilica u 27martaБаш у близини имате и снимање зуба и ординације. Штета.