Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Hvala.

Ja se nešto premišljam da odradim ovde kod mene u komšiluku Weser Radweg ukoliko ne budem mogao nigde da putujem na odmor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala.

3550m visinska razlika!?

zanimljiva ova vest, veomaMalo ultimativne romantike za žene.

Samo maske i distanca i Bog da nas vidizanimljiva ova vest, veoma
Džilijen Inglend (88) i njen suprug Majkl Inglend (91) proveli su tri godine na lečenju od korona virusa u bolnici u Lesteru,

Pokusacu pa javljam jesam li uspelaProbaj ovo:
Lezi na pod, ispruži se skroz, ruke pored tela, noge ispružene, prste od nogu povuci što je viže moguće prema sebi (listovi treba da se zategnu); probaj da kičmu priljubiš uz zemlju celom dužinom; ramena isto priljubi uz pod. Drži par sekundi telo tako napeto, pa se onda opusti skroz, ali probaj ako možeš da ti i u opuštenom stanju kičma celom dužinom dodiruje zemlju. Lezi tako dok ne osetiš da si se maximalno opustila.
Spoj sad ruke tako da ti podlaktice budu ispred lica, a šake preklopljene na glavi i povuci glavu da ti brada dodirne grudi. Probaj da što je više moguće opustiš vrat, a da šake drže glavu u tom položaju. Pošto se dok to radiš leđa uvek malo podignu, položi opet kičmu celom dužinom (do vrata, jer je glava sad podignuta) na zemlju, opusti se i probaj da što opuštenije svaki pršljen ponaosob zalepiš za zemlju. Ako čuješ krckanje dobro je, možda će te ledja proći.
Smoki,Bas sam uzivala,muz i ja isli da se vozamo biciklovima,divno vreme
Rezervisali smo za njegov rodjendan srebrno jezero,malo da se mrdnemo,nikad nismo bili na tu stranu,a racunam da je bezbednije od nekih drugih posecenijih destinacija
Danas dosla hitna pomoc i odvela komsiju sa mog sprata,1939 godiste.mislila sam da mu je nesto pozlilo.kad eto ti njega posle tri sata,ja cistim ispred vrata,on izlazi iz lifta.kaze imam simptome korone,bila hitna pomoc,odveli ga na testiranje i vratili.on bez maske.
I ja sta cu,stavila dve maske jednu preko druge,rukavice,bocu alkohola i prebrisem lift,sidjem dole i prebrisem ulazna vrata.koliko ce to pomoci,ne znam....ne znamni dal je pozitivan

Kako za jedan dan da obidjem golubacku tvrdjavu,ramsku tvrdjavu,da se vozim brodom,da obidjem viminacijum...?Smoki,
Prvo, srebrno jezero kazu prijattelji, bili prosle godine sa decom, dovoljno ti je jedan dan. I previse
Oni uplatili 7 dana, otisli kuci posle 4. Nisu mogli vise
Drugo, bravo za komsiju.![]()
evo kako su to organizovale turisticke organizacije za 1 dan ..Kako za jedan dan da obidjem golubacku tvrdjavu,ramsku tvrdjavu,da se vozim brodom,da obidjem viminacijum...?
Sta je bravo za starca od 81 godine koji ima temperaturu?
Nismo mi za to.mi hocemo kolima da idemo.ovde ides na tamo,ili nazad busom,a nema potrebeevo kako su to organizovale turisticke organizacije za 1 dan ..
https://www.serbianadventures.com/sr/adventure/view/70/krstarenje-djerdapskom-klisurom-1-dan
E to da! Vec sam pocela da pravim spisak.pocela sam od kafaneshvatila sam sta hoces i ovo moze da ti pomogne da se organizujes i svojim kolima odes i obidjes najvaznije

Nina ti rece kako.Kako za jedan dan da obidjem golubacku tvrdjavu,ramsku tvrdjavu,da se vozim brodom,da obidjem viminacijum...?
Sta je bravo za starca od 81 godine koji ima temperaturu?
nego odakle ..kafana je centar svetaE to da! Vec sam pocela da pravim spisak.pocela sam od kafane![]()

Mi volimo da budemo zajedno,a opet da odemo negde.ne znam zasto bi se bilo gde smorili?Nina ti rece kako.
Oni su se smorili vec drugi dan.
Kad im nije bilo zao da se vrate, toliko.
Bravo za starca sto ima razuma.
Nismo mi za to.mi hocemo kolima da idemo.ovde ides na tamo,ili nazad busom,a nema potrebe
Mi hocemo i da uzivamo na plazi i da setamo...
Ja cu se i kupati ako bude lepo vreme.svasta citam,neko kaze jako prljava voda,neko da je cista...ja se kupam i u mutnom dunavu,takoda verujem da cu se i u jezeru kupati