- Poruka
- 98.702
ne treba ti to mini...otkud joj ideja da uopste nosi sorc cccMajka maloletnog deteta nosi mini sorc![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne treba ti to mini...otkud joj ideja da uopste nosi sorc cccMajka maloletnog deteta nosi mini sorc![]()

Tacno,nista krace od kapri pantolana ne sme da joj padne na pametne treba ti to mini...otkud joj ideja da uopste nosi sorc ccc

Ja ne znam kakvo je stanje u mojoj zgradi, ovih par sa kojima povremeno kontaktiram su ok, od mene bolje iako imaju znatno vise godina. Nekako sam sva trt/bljak, kako da se izborim sa tim pojma nemam, sve mi se cini da polako padam u neko depresivno stanje, a ne bih bas, ako je ikako moguće.samo proveravam, kod mene u ulici, gore kod Misarske, skoro cela zgrada obolela
msm ne zgrada neko ljudi u jednoj zgradi![]()

Misliš prženice uz pršutuAh, dugo nismo imali ovu raspravu.
Moče uz kuvanu šunku![]()

Fali ti tu jos ljuta papricica

Mene cudi ideja da uplja ruke u kuhinji a ima vise od 30 godinane treba ti to mini...otkud joj ideja da uopste nosi sorc ccc

jel zato što sad jedem belgijski čiz i moskva šnit?A močo samo da izjavim da te ignoriram![]()
NE BREjel zato što sad jedem belgijski čiz i moskva šnit?

znaš kaka je he he nisam slikao prvo sam jeo pječenicuNE BRE
Jbe mi se za to...
Zbog sunke. Ako je domaca![]()
Jel se topi onako u ustima?znaš kaka je he he nisam slikao prvo sam jeo pječenicu
bezub da je jede roze boje jeJel se topi onako u ustima?
Pricaj jos malo ima muzu sve zelje da ispunim vecerasbezub da je jede roze boje je