- Poruka
- 98.702
ne treba ti to mini...otkud joj ideja da uopste nosi sorc cccMajka maloletnog deteta nosi mini sorc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne treba ti to mini...otkud joj ideja da uopste nosi sorc cccMajka maloletnog deteta nosi mini sorc

Tacno,nista krace od kapri pantolana ne sme da joj padne na pametne treba ti to mini...otkud joj ideja da uopste nosi sorc ccc

Ja ne znam kakvo je stanje u mojoj zgradi, ovih par sa kojima povremeno kontaktiram su ok, od mene bolje iako imaju znatno vise godina. Nekako sam sva trt/bljak, kako da se izborim sa tim pojma nemam, sve mi se cini da polako padam u neko depresivno stanje, a ne bih bas, ako je ikako moguće.samo proveravam, kod mene u ulici, gore kod Misarske, skoro cela zgrada obolela
msm ne zgrada neko ljudi u jednoj zgradi

Misliš prženice uz pršutuAh, dugo nismo imali ovu raspravu.
Moče uz kuvanu šunku

Fali ti tu jos ljuta papricica

Mene cudi ideja da uplja ruke u kuhinji a ima vise od 30 godinane treba ti to mini...otkud joj ideja da uopste nosi sorc ccc

jel zato što sad jedem belgijski čiz i moskva šnit?A močo samo da izjavim da te ignoriram
NE BREjel zato što sad jedem belgijski čiz i moskva šnit?

znaš kaka je he he nisam slikao prvo sam jeo pječenicuNE BRE
Jbe mi se za to...
Zbog sunke. Ako je domaca
Jel se topi onako u ustima?znaš kaka je he he nisam slikao prvo sam jeo pječenicu
bezub da je jede roze boje jeJel se topi onako u ustima?
Pricaj jos malo ima muzu sve zelje da ispunim vecerasbezub da je jede roze boje je