електрика
Zaslužan član
- Poruka
 - 123.189

Онако.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jedem moskvu, lele kako je dobra![]()

Stambena?samo proveravam, kod mene u ulici, gore kod Misarske, skoro cela zgrada obolela
msm ne zgrada neko ljudi u jednoj zgradi![]()
donela komsinicaОдакле ти?
ahamStambena?
Sto znaci da su se verovatno zarazili u liftu? Neko kinuo,izasao,usao drugi...? Teskoda se cela zgrada druzi po stanovima
ne znam, moguce...zapravo ne znam ni da li imaju lift u zgradi, to je oko 50m dalje od meneSto znaci da su se verovatno zarazili u liftu? Neko kinuo,izasao,usao drugi...? Teskoda se cela zgrada druzi po stanovima
I nije se testirala na koronu?mojoj sestri danas nije nista
a juce je umirala bukvalno
kao koleru da je imala daleko bilo
znaci neki stomacni virusi leprsaju oko nas
ne moramo u cg po njih vise

Smoki dijagnosticar?Sto znaci da su se verovatno zarazili u liftu? Neko kinuo,izasao,usao drugi...? Teskoda se cela zgrada druzi po stanovima

Pa nema tu valjda ljubljenja u svaleraciji?Ja bih rekla da se tu opasna neka svaleracija desava u zgradi![]()

Izgleda nisu pratili uputstvo o sejf sexu u doba koronePa nema tu valjda ljubljenja u svaleraciji?![]()
pazi sad zanimljivosti..taj ulaz i gazda pekare iz ulaza pored....a sve to mi je ispricao komsija koji na cosku prodaje pertleJa bih rekla da se tu opasna neka svaleracija desava u zgradi![]()

Opaa djurdjopazi sad zanimljivosti..taj ulaz i gazda pekare iz ulaza pored....a sve to mi je ispricao komsija koji na cosku prodaje pertle![]()

Ja ocekujem nove mere vrtica krizni stab, ocekujem da budu rigoroznije, npr.da smanjimo odnose, da se ne ljubimo i ne disemo jedni u druge tokom odnosa...Izgleda nisu pratili uputstvo o sejf sexu u doba korone
sta ti je svaleracija u doba koroneOpaa djurdjo![]()

Kod tebe se svi jeebuPekar je prvi dobio jer je najizlozeniji
Pa je preneo na par komsinica, one svojim muzevima, muzevi drugim komsinicama...i voila
Al sam profajler nemam mi ravnog, za ciu bre da radim
A ne ko ova naivna @smokva sa voznjom u liftu![]()

boooze cickava, sram te biloKod tebe se svi jeebu
A kod nje samo disu u pisu
![]()

Kasnis bre cile to je jos u martu donetoJa ocekujem nove mere vrtica krizni stab, ocekujem da budu rigoroznije, npr.da smanjimo odnose, da se ne ljubimo i ne disemo jedni u druge tokom odnosa...