Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Синоћ пре кише је била најезда комараца, пола ноћи нисам спавала. Таблета у апаратићу није вредела ништа.
ja sam sinoc posle ponoci morala da ukljucim usisivac i da ih pokupim sve
imam komarnike na svim prozorima i vratima i ne mogu da verujem da ih je toliko uslo
sinoc pustam psa da udje i kako una ulazi, za njom roj komaraca
ne secam se kad su bili ovako besni i veliki
cerka je isla do trim staze da je proseta, naprskala se autanom i kaze da su u oci uletali
jedino moze ujutru na miru od njih da se izadje napolje

Посвађала сам се с мужем. Он је кренуо да их лупа јастуком по зиду, све су флеке остале. Ја отишла да пушим на балкону, ћерка од муке отишла да се истушира, промет само такав.

Ebo ovo nosenje maski, prepadoh neku decicu izlazeci iz radnje, pune mi bile ruke, nisam stigao da je smaknem pod bradu i jos ih onako mahinalno unezvereno pogledah, bili su na samim vratima i nastojao sam da ih eskiviram sa sve mojim tovarom, jadna deca rekose tiho dobar dan, mada me ne poznaju, valjda pomislise dobro je javiti se ovom cudovistu. :dash:

pa ne, stvarno, ako im fali toplote neka ukljuce grejanje :malav:
А можете и ви, кмезавци, да укључите климу 2 месеца годишње, ми грејање користимо 10 месеци :zplez:
Ово важи највише за моје укућане.

Ima stvarno ovaj klip, nije fotomontaza, ja sam usla i skrinsotovala vam
:rotf::rotf:

20200712_141607.jpg

Niste mi jasni stvarno, kako može ovo biti lepo vreme u sred leta, užas. O kojoj vi vrelini stalno pričate kao da je napolju preko 40 :eek:
Kod mene je trenutno hladno, do sad je bio jedan topliji dan, klima još nije potrebno da se uključuje.
Sto se komaraca tice Komarnici su majka. U mom slučaju su postavljeni i na terasi, u kući ih nemam evo tri godine, vredeli su svaku paru.

Niste mi jasni stvarno, kako može ovo biti lepo vreme u sred leta, užas. O kojoj vi vrelini stalno pričate kao da je napolju preko 40 :eek:
Kod mene je trenutno hladno, do sad je bio jedan topliji dan, klima još nije potrebno da se uključuje.
Sto se komaraca tice Komarnici su majka. U mom slučaju su postavljeni i na terasi, u kući ih nemam evo tri godine, vredeli su svaku paru.
mi izgleda ne zivimo u istom gradu kad je bio samo jedan vreo dan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back