Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da ti ne bi ovaj vikend sedela u karantinu od 60 sati, zato se protestuje.

da nam ne unisti i ovo malo ekonomije sto imamo, a videcemo ekonomiju od jeseni, vec je bilo masovnih otpustanja

zato sto je policija bolje opremljena od bolnica

zbog zakona o prisilnoj vakcinaciji
Најмањи проблем је викенд- карантин. Проблем је што нас вуку за нос и уводе и укидају га по њиховим интересима а не здравственим потребама грађана.
Проблем је што хоће присилно да вакцинишу народ ко зна чиме, а немаш никога од поверења ко ће иступити и образложити о чему се ради у корист народа него оне који причају и делају шта им се каже за сопствену корист.
Проблем је што се код нас задржава и код нас ће се враћати народ који неће да се прилагођава него ће нас, у нашој земљи да прилагођава својој култури и обичајима.
Проблем је што нас распарчавају и неће стати.
Проблем је што нам законима мењају вредности и менталитет који је далеко здравији од оних код којих је све ненормално и неприродно пожељно. "Нека је жив и здрав..." Жив јесте, и нека је, али здрав није и шлус!
Проблем је што се вредни и образовани вређају и понижавају онима на положају са купљеним дипломама.
Проблем је што вршљају како хоће, више се ни не скривају.
Изеш здравље, изеш све! Ако немаш слободу.

Најмањи проблем је викенд- карантин. Проблем је што нас вуку за нос и уводе и укидају га по њиховим интересима а не здравственим потребама грађана.
Проблем је што хоће присилно да вакцинишу народ ко зна чиме, а немаш никога од поверења ко ће иступити и образложити о чему се ради у корист народа него оне који причају и делају шта им се каже за сопствену корист.
Проблем је што се код нас задржава и код нас ће се враћати народ који неће да се прилагођава него ће нас, у нашој земљи да прилагођава својој култури и обичајима.
Проблем је што нас распарчавају и неће стати.
Проблем је што нам законима мењају вредности и менталитет који је далеко здравији од оних код којих је све ненормално и неприродно пожељно. "Нека је жив и здрав..." Жив јесте, и нека је, али здрав није и шлус!
Проблем је што се вредни и образовани вређају и понижавају онима на положају са купљеним дипломама.
Проблем је што вршљају како хоће, више се ни не скривају.
Изеш здравље, изеш све! Ако немаш слободу.

Сматраш да је она разуларена руља имала баш то на уму?

Problem je puno toga.Prva stvar što misle da su važni nekome u svetu a u stvari je sve pitanje interesa.Naravno, evo sad ovo.Šta me briga što je Engleska uvela zabranu ulaska?Nemam nikog tamo i nije me briga za one koji imaju.Ni njih nije briga za mene.

to je ono razmisljanje - moje doope nije ugrozeno, sta me briga.

sutra kada tvoje doope bude ugrozeno, nece imati ko da stane uz tebe.

Сматраш да је она разуларена руља имала баш то на уму?

dal su oni poslati ili nisu, ja ne znam. i ko je organizator, ni to ne znam...ali sa toliko besna da bih mogla da iscupam neku klupu od muke, jer mi je dosta vise ovog iscimavanja i svega...sad ce lezbaca da drzi konferenciju za stampu. neka nas malo puste da zivimo.

Не. Они су ту послати да све обесмисле.
"Razularena rulja" su operativci u civilu iz Makisa,rade zajedno sa kolegama u uniformi
da poniste svaki protest.

Screenshot_2020-07-10-15-22-35-1-1.png

dal su oni poslati ili nisu, ja ne znam. i ko je organizator, ni to ne znam...ali sa toliko besna da bih mogla da iscupam neku klupu od muke, jer mi je dosta vise ovog iscimavanja i svega...sad ce lezbaca da drzi konferenciju za stampu. neka nas malo puste da zivimo.

Овде је стање беса редовно стање, управо се враћам из борбе са шалтерушама и треба ми бањско лечење.
На једвите јаде сам успела да ишчупам последњу пензију покојне мајке. Сто питања су ми поставили. Као да крадем нешто.

Овде је стање беса редовно стање, управо се враћам из борбе са шалтерушама и треба ми бањско лечење.
На једвите јаде сам успела да ишчупам последњу пензију покојне мајке. Сто питања су ми поставили. Као да крадем нешто.

ja nisam bila konstantno u stanju besa, sve do uvodjenja vanrednog stanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back