Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče protesta, ne vidim alternativu, nema ko da preuzme vlast da bi imalo smisla. Zato mislim da su trenutno bespotrebni. I da neće doneti ništa, osim još veće širenje zaraze. I mislim da VS nije smelo da prestane tako naglo i u trenutku u kom jeste. I mislim da ako ne umemo sami da ostanemo kod kuće onda kad nije neophodno da negde odemo, onda nam treba karantin. Takođe, ne planiram da branim svoje mišljenje, ja prosto tako mislim, ne mora da bude ispravno.

Ми смо седели и у среду.
Увек има оних који све обесмисле и злоупотребе.
Мада је оно коло у БГ јуче ван сваке памети. Њима лепо овде? Имају шта да славе.
А они којима није јасно зашто се протестује и више се боје вируса него свега онога што нас чека у скоријој будућности, нашу децу... Ако се не заузмемо против тога. Е, па стварно немам речи!

Зашто се протестује?

Uopšte nisam očekivala da je tako hladno.
Mada, ja sam tako, za čas, pre više godina dobila zapaljenje pluća. Isto tako za pet minuta, samo je bila kasna jesen...
Ово ти је било као у јесен, нагли пад температуре, ми гледамо у календар, уместо у термометар и ето белаја...кажи баки да се не секира, где да се затре у цвету старости...

• Ironija
Reactions: Red
Mnogo te cesto vataju prehlade bre
Jel ti to deca prenose tako cesto?
Daj malo ojacaj imunitet, udri malo po suplementima....
Vrv ti stres hebe imunitet
Ma jok, deca zdrava, hvala Bogu. Nego ja tako, čim mi malo hladno, procuri mi nos. Uglavnom ne bude ništa ozbiljno, dan, dva tako i prođe. Malo kijam, curi nos i gotovo. Valjda će i sad...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back