- Poruka
- 63.764
Сад морам да се враћам, досадоNe, ovaj drugi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад морам да се враћам, досадоNe, ovaj drugi

Стигло, одбила...мор.је за август и септембар.Vi koji imate kredite, da li vam je stiglo (opet) obaveštenje o moratorijumu za jul, avgust i septembar? Pri tom ja sam dospeće rate u julu uredno platila
Misim mene baš briga sa finansijske strane, ali šta sad opet drnadju? Šalji mejl, zovi banku, bla bla bla...

)))Predivno... gde ste to?mah mah iz italije, preszadnji dan na ovom delu mora ove godine
U Italiji vise niko ne nosi ni masku.Nista korona ovo ono?![]()

pa meni liciМа, јооок, видиш каква усташца има...можда обрашчићи мало![]()

Можда је то само твоја подсвест...јер тако генијалан, може да буде само његов син.pa meni lici![]()
stiglo, intesaVi koji imate kredite, da li vam je stiglo (opet) obaveštenje o moratorijumu za jul, avgust i septembar? Pri tom ja sam dospeće rate u julu uredno platila
Misim mene baš briga sa finansijske strane, ali šta sad opet drnadju? Šalji mejl, zovi banku, bla bla bla...
ko kaze da nijeМожда је то само твоја подсвест...јер тако генијалан, може да буде само његов син.
e sad mi je lakse
e sad mi je lakse
sto ja ne volim ove plaze gde ulazis u more, a more bezi od tebe..nikako da udjes
tako je na maltiВала баш. Тако је на улцињској Великој плажи, дођеш до пучине да би ти било до струка.
Вило, уживај и за насmah mah iz italije, preszadnji dan na ovom delu mora ove godine