Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vi koji imate kredite, da li vam je stiglo (opet) obaveštenje o moratorijumu za jul, avgust i septembar? Pri tom ja sam dospeće rate u julu uredno platila :think:
Misim mene baš briga sa finansijske strane, ali šta sad opet drnadju? Šalji mejl, zovi banku, bla bla bla...

Vi koji imate kredite, da li vam je stiglo (opet) obaveštenje o moratorijumu za jul, avgust i septembar? Pri tom ja sam dospeće rate u julu uredno platila :think:
Misim mene baš briga sa finansijske strane, ali šta sad opet drnadju? Šalji mejl, zovi banku, bla bla bla...
Стигло, одбила...мор.је за август и септембар.

mah mah iz italije, preszadnji dan na ovom delu mora ove godine

Prilozi

• D7280A55-2DCC-41C1-AF09-C22E907C31F8.jpeg
    D7280A55-2DCC-41C1-AF09-C22E907C31F8.jpeg
    99,4 KB · Pregleda: 44
  • A22E3D45-9E91-4393-AA3F-56DE279A1F59.jpeg
    A22E3D45-9E91-4393-AA3F-56DE279A1F59.jpeg
    221,2 KB · Pregleda: 44
stiglo, intesa
u mailu imas i link ka obrascu koji popunis -ime, adresa i maticni broj i kliknes na send
to znaci da odbijas produzenje, nego zadrzavas redovno placanje
meni je isto jako glupo, logicnije je da se prijavis ako ces odlaganje
da se prijavis ako ces da doniras organe
da ti ostave kaznu iz parking servisa, da znas da treba da platis, a ne da pojma nemas da imas kaznu i da moras da ulazis na njihov sajt svaki dan da bi proverio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back